ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάνε Summer League Σφαιρόπουλος και Σταυρόπουλος

Πάνε Summer League Σφαιρόπουλος και Σταυρόπουλος

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος θα μεταβούν στο Λας Βέγκας και θα παρακολουθήσουν από κοντά το Summer League, τσεκάροντας περιπτώσεις παικτών.

Ο Ολυμπιακός για την νέα σεζόν έχει συμβόλαια με τους περισσότερους παίκτες του και για αυτόν τον λόγο δεν θα γίνουν μεγάλες αλλαγές στο ερυθρόλευκο ρόστερ ενόψει της συνέχειας.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Βασίλη Σπανούλη και την προσθήκη του Κεμ Μπιρτς , σκοπός είναι να γίνουν λίγες και εύστοχες-διορθωτικές κινήσεις, ώστε οι πρωταθλητές να παρουσιαστούν περισσότερο δυνατοί, αλλά και πιο γεμάτοι στην χρονιά που έρχεται.

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος θα μεταβούν στο Summer League του Λας Βέγκας στις 8 Ιουλίου και θα τσεκάρουν παίκτες που θα μπορούσαν να ενισχύσουν τον Ολυμπιακό, εκτός αν στην πορεία προκύψει κάτι εξαιρετικό και κυρίως οικονομικό.

Οι Πειραιώτες στοχεύουν για έναν ξένο γκαρντ με επιθετικό ταλέντο που θα μπορεί να αγωνιστεί στο "ασόδυο" αλλά και για ένα "4άρι" πίσω από τον "βασικό" Γιώργο Πρίντεζη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ