ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: "Final Four και μετά όλα γίνονται"

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - GALATASARAY (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - GALATASARAY (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ICON

Ο ένας εκ των δύο Προέδρων του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, δήλωσε στη novasports στο περιθώριο μίας εκδήλωσης ότι ο Ολυμπιακός θέλει να πάει Final Four και μετά όλα είναι ανοιχτά, ενώ στάθηκε και στον Ελληνικό κορμό της ομάδας.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος συμμετείχε στο "Vikos Street Relays" στην Γλυφάδα και κατόπιν προχώρησε σε δηλώσεις στην κάμερα της novasports, μιλώντας για τους στόχους του Ολυμπιακού, τον Ελληνικό κορμό και την σειρά με την Αναντολού Εφές.

Ο εκ των ισχυρών ανδρών του Ολυμπιακού δήλωσε αρχικά για τον στόχο του Ολυμπιακού στην EuroLeague: " Να αποκλείσουμε την Εφές και να πάμε στο Final Four. Από εκεί και πέρα δεν θα έχουμε άγχος. Ολα γίνονται".

Πιο συγκεκριμένα, για την σειρά με την Αναντολού Εφές, υποστήριξε πως " πρέπει να έχουμε αποφασιστικότητα και γεμάτο γήπεδο, μόνο με φωνές. Πάμε να κάνουμε κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Η Εφές είναι πολύ δυνατή ομάδα, με πολλούς και καλούς Αμερικάνους, καλό προπονητή και μεγάλο μπάτζετ. Θέλει προσοχή για να διαφυλάξεις την έδρα σου".

Για τον δυνατό Ελληνικό κορμό του Ολυμπιακού, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος τόνισε ότι " αυτό είναι κάτι που χτίζουμε χρόνια. Πάντα υπήρχαν Έλληνες πρωταγωνιστές. Το σημαντικό πως οι Ελληνες παίκτες μπολιάζουν τους ξένους στο πνεύμα της ομάδας. Δεν μου αρέσει να υπάρχει διάκριση. Αλήθεια είναι, αλλά αν οι ξένοι δεν έχουν καλή χημεία με τους Ελληνες και κοιτάζουν τα στατιστικά τους, δεν γίνεται. Έχουμε πάρει παίκτες που σε άλλες ομάδες θα μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο και τώρα αγωνίζονται για την ομάδα, την πάσα και τη νίκη, όχι για τα στατιστικά".

Τέλος, για το τι σημαίνει για το Ελληνικό μπάσκετ η πρόκριση δύο ομάδων στα προημιτελικά της EuroLeague, o εκ των Προέδρων του Ολυμπιακού ανέφερε πως " το επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ είναι πάρα πολύ καλό, αλλά σε επίπεδο συλλόγων. Σε επίπεδο Εθνικής ομάδας θέλει άλλη αντιμετώπιση. Σε επίπεδο συλλόγων είναι πάρα πολύ ψηλά. Ο Ολυμπιακός βασικά τα τελευταία οχτώχρόνια είναι στην κορυφή".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ