ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: "Όταν οι ίδιοι λένε για το σερί που δέχθηκαν, τι να πω εγώ;"

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: "Όταν οι ίδιοι λένε για το σερί που δέχθηκαν, τι να πω εγώ;"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος στάθηκε στην συγκλονιστική παρουσία του Γιώργου Πρίντεζη στη σειρά των τελικών και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να φωνάζει για την διαιτησία.

"Εμείς παίξαμε φοβερή άμυνα όταν βρεθήκαμε πίσω με 7 πόντους. Παίξαμε άμυνα, με πάθος, ο Βασίλης πήρε μπροστά και όλη ομάδα έκανε τρομερή ανατροπή σε όλη τη σειρά. Είναι μεγάλη ανατροπή όταν χάνεις το πρώτο ματς και μετά κάνεις δύο σερί νίκες. Αυτή είναι η ομορφιά των τελικών", είπε αρχικά ο διοικητικός ηγέτης των ερυθρόλευκων και συνέχισε:

"Το μπάσκετ που βλέπουμε είναι ωραίο. Αυτό συμβαίνει ίσως γιατί ύστερα από χρόνια δεν καταφέραμε να περάσουμε στους οκτώ της Ευρώπης. Υπήρχε περισσότερο χρόνος για προετοιμασία. Η ομάδα έδειξε όμως ότι είναι έτοιμη. Δεν μπήκαν τα τρίποντα στο ΟΑΚΑ πιστεύω και θα ήταν πιο εύκολη η νίκη εκεί μέσα

Παρόλα αυτά χάσαμε το πλεονέκτημα έδρας στο πρώτο ματς και το ξαναπήραμε. 'Έδειξε η ομάδα ότι ήταν έτοιμη, κάναμε σωστό ματς, αλλά δεν έμπαιναν τα τρίποντα. Δεν ήμουν στο ΟΑΚΑ, αλλά στο ΣΕΦ είμαστε ικανοποιημένοι για τον κόσμο, πως στήριξε την ομάδα. Δεν άκουσα τίποτα υβριστικά. Ο κόσμος είχε επικεντρωθεί στο μπάσκετ΄".

Για τον Πρίντεζη, είπε: " Στα πρώτα δυο ματς ήταν συγκλονιστικός. Σήμερα κουράστηκε και τραυματίστηκε. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως έβαλε κρίσιμο γκολ, αλλά δεν είναι μόνος. Και ο Βασίλης έβαλε μεγάλο καλάθι".

Για την διαιτησία, είπε: " Πάμε να παίξουμε ένα τέταρτο τελικό και οι διαιτητές είναι ήδη γνωστοί. Ελπίζω να επικεντρωθούμε στο μπάσκετ, όπως έχει γίνει κατά μέσο όρο στα τρία παιχνίδια, ανεξάρτητα τι έχει πει ο Παναθηναϊκός. Όταν οι ίδιοι λένε για το 16-3 σερί που δέχθηκαν, τι να πω εγώ".

Για το 4ο παιχνίδι, δήλωσε: " Τώρα, πρέπει να πάμε να ξεκουραστούμε γιατί η ημέρα είχε πολύ άγχος. Να δούμε τι ώρα θα είναι το ματς και βλέπουμε. Εμείς θέλουμε να γίνει την Κυριακή το ματς όπως είναι εξ αρχής ορισμένο. Εμείς το παιχνίδι θέλουμε να γίνει την Κυριακή, όπως έχει οριστεί".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ