ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παίρνει Τζαμάριο Μουν ο Ολυμπιακός

Παίρνει Τζαμάριο Μουν ο Ολυμπιακός

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσω του Twitter έρχεται στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον πρώην ΝΒΑερ Τζαμάριο Μουν, που θα καλύψει το κενό του Μπρεντ Πέτγουεϊ.

Μετά τον Μάρντι Κόλινς ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει σε μια ακόμη προσθήκη. Ο λόγος για τον ΝΒΑερ Τζαμάριο Μουν, ο οποίος θα ενισχύσει τη γραμμή φόργουορντ των "ερυθρολεύκων" μετά τον τραυματισμό του Μπρεντ Πέτγουεϊ.

Ο Μουν επιβεβαίωσε την είδηση μέσω του λογαριασμού του στο Twitter. Ευχαρίστησε τους Ντιφέντερς (την ομάδα του στο NBDL) και δήλωσε έτοιμος για τον Ολυμπιακό, τον οποίο χαρακτήρισε ως "νέα ευκαιρία".

Ο 33χρονος Αμερικανός (με ύψος 2.03) στο ΝΒΑ αγωνιζόταν κυρίως στο "3", αλλά για τα ευρωπαϊκά δεδομένα ταιριάζει στη θέση "4", διαθέτοντας πλούσια αθλητικά προσόντα και πολύ καλό περιφερειακό σουτ.

Μπήκε στο ΝΒΑ χωρίς να γίνει ντραφτ (προερχόμενος από το άσημο κολέγιο Μερίντιαν) και μετά την περιήγηση του στο NBDL και στο USBL, καταξιώθηκε με τη φανέλα των Τορόντο Ράπτορς. Αγωνίστηκε ακόμη στους Χιτ, στους Κλίπερς, στους Καβαλίερς και στους Μπόμπκατς. Συνολικά αγωνίστηκε σε 286 ματς στο ΝΒΑ, έχοντας 22 λεπτά μέσα όρο και 6.3 πόντους.

Η καλύτερη σεζόν του ήταν η πρώτη στο Τορόντο (2007-08) όταν έπαιξε 75 ματς βασικός έχοντας 8.5 πόντους, 6.2 ριμπάουντ και 1.4 κοψίματα, όλα ρεκόρ καριέρας.

Αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή ο Μουν θα ενισχύσει άμεσα τον Ολυμπιακό στο ελληνικό πρωτάθλημα (δεν θα λογιστεί σαν αλλαγή στον 2ο γύρο) , αλλά δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Euroleague παρά μόνο μετά το τέλος της 7ης αγωνιστικής του Top-16.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ