ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάει στον ΟΤΕ ΤV ο Ολυμπιακός;

Πάει στον ΟΤΕ ΤV ο Ολυμπιακός;
INTIME SPORTS

Ανοιχτό παραμένει το θέμα των τηλεοπτικών μεταδόσεων του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα μπάσκετ και οι τελευταίες πληροφορίες τον θέλουν να συμφωνεί με τον ΟΤΕ ΤV

"Από Δευτέρα θα υπάρξουν νεότερα, για τα τηλεοπτικά δικαιώματα και τη διαφήμιση στη φανέλα" είπαν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι στην συνέντευξη-ποταμό στο Ειρήνης και Φιλίας. Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες του Sport24.gr για το πρώτο, δηλαδή τις μεταδόσεις των αγώνων του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα, υπάρχει μια σημαντική εξέλιξη και αφορά τις συζητήσεις με τον ΟΤΕ TV.

Είναι, δηλαδή, πιθανό να βλέπουμε τις 13 ομάδες του πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ στη Nova και τον Ολυμπιακό, ξεχωριστά στην πλατφόρμα του ΟΤΕ TV.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο και ενδέχεται να υπάρξει τελική συμφωνία μέσα στις επόμενες μέρες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει αποκλειστεί τελεσίδικα και η περίπτωση της Nova, με την οποία έχουν υπογράψει συμβόλαιο οι δώδεκα ομάδες και από φέτος ο Παναθηναϊκός.

Οι "πράσινοι", όπως και ο Ολυμπιακός, είχαν μέχρι πέρσι δώσει τα τηλεοπτικά τους δικαιώματα στη δημόσια τηλεόραση, η οποία φέτος δήλωσε αδυναμία να καλύψει τις απαιτήσεις τους. Ο Παναθηναϊκός πήγε στη Νova, με τους "ερυθρόλευκους" να έχουν μείνει η τελευταία ομάδα της Α1 χωρίς τηλεοπτική στέγη.

Ίσως να τη βρουν στον OTE TV κι έτσι να δούμε το πρωτάθλημα στα δυο συνδρομητικά κανάλια. Με δεδομένο, μάλιστα, ότι ο Ολυμπιακός κατά 99% θα φτάσει ως τους τελικούς των πλέι-οφ, σημαίνει ότι το πρωτάθλημα θα μοιράζεται στις δυο πλατφόρμες ως το τέλος. Η Nova, βέβαια, έχει τη μερίδα του λέοντος, καθώς έχει τα δικαιώματα της Ευρωλίγκας (μαζί με τη ΝΕΡΙΤ)

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ