ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Π. Αγγελόπουλος: "Συγχαρητήρια σε όλους"

Π. Αγγελόπουλος: "Συγχαρητήρια σε όλους"
INTIME SPORTS

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος συνεχάρη άπαντες για τη δεύτερη φετινή νίκη επί του Παναθηναϊκού και απάντησε ότι δεν υπάρχει λόγος να ενισχυθεί η ομάδα από τη στιγμή που είναι μία ανάσα από το απόλυτο αήττητο (26-0)

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός παράλληλα έκανε ειδική αναφορά στην ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος στο ΣΕΦ και ζήτησε από όλους να συνεχίσουν να είναι κόσμιοι και στους τελικούς.

"Ήταν μία πραγματικά εκπληκτική η ατμόσφαιρα. Ελπίζουμε στην ίδια ατμόσφαιρα στους τελικούς που θα ακολουθήσουν. Συγχαρητήρια στους παίκτες και ειδικά σε αυτούς που ο κόσμος θεωρούσε τελειωμένους", υποστήριξε ο πρόεδρος της ΚΑΕ.

Σε ερώτηση για το αν τελικά ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. "Έχουμε φτάσει στο 26-0 και εσείς ασχολείστε με το αν θα πάρουμε παίκτη;", ήταν η απάντηση του Παναγιώτη Αγγελόπουλου.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Αγγελόπουλος σχολίασε: "Συγχαρητήρια στην ομάδα, στον προπονητή και στους παίκτες. Τερματίσαμε πρώτοι και αήττητοι κάτι που δεν έχει γίνει τα τελευταία 20 χρόνια. Ήταν άψογος ο κόσμος. Εξαιρετική η ατμόσφαιρα δεν έγινε απολύτως τίποτα. Πιστεύουμε σε αυτή την ομάδα και θα κάνουμε το νταμπλ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ