ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ουρές στα εκδοτήρια του ΣΕΦ για τα εισιτήρια του πρώτου τελικού

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Λίγες ώρες αφότου ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την διάθεση των εισιτηρίων για τον πρώτο τελικό με τον Παναθηναϊκό, οι φίλοι της ομάδας έσπευσαν κατά εκατοντάδες από το πρωί για να προμηθευτούν ένα από τα "μαγικά χαρτάκια".

Βροντερό παρών αναμένεται να δώσει ο κόσμος του Ολυμπιακού στον πρώτο τελικό της Stoiximan.gr Basket League κόντρα στον Παναθηναϊκό (28/5, 21:00). Αυτό τουλάχιστον δείχνουν τα πρώτα σημάδια, αφού από τις 8 το πρωί οι φίλοι των "ερυθρολεύκων" έχουν στήσει ουρές έξω από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ για να προμηθευτούν ένα εισιτήριο.

"Καλημέρα σε όλους! Εκατοντάδες φίλοι του Ολυμπιακού περιμένουν από τις 08:00 το πρωί της Παρασκευής (26/05) να ανοίξουν τα εκδοτήρια και να πάρουν εισιτήρια για τον πρώτο τελικό με τον Παναθηναϊκό" αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ολυμπιακός στην επίσημη σελίδα του στο facebook, συνοδεύοντας την ανακοίνωση με μία φωτογραφία.

Δείτε το σχετικό post:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ