ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ουόρικ: "Ο Ολυμπιακός είναι ο Θρύλος της Euroleague"

Ουόρικ: "Ο Ολυμπιακός είναι ο Θρύλος της Euroleague"

Λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα, ο Χακίμ Ουόρικ μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τη μεταγραφή του στους "ερυθρόλευκους", τους οποίους χαρακτήρισε "Θρύλους της Euroleague".

Στο "παρά ένα" της εκπνοής της προθεσμίας της Euroleague, ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε με την απόκτηση του Χακίμ Ουόρικ . Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ, που πριν από πέντε ημέρες έμεινε ελεύθερος από τη Μέλμπουρν Γιουνάιτεντ , μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των "ερυθρολεύκων" για τον ερχομό του στη χώρα μας και όσα περιμένει να ζήσει με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

" Ξέρω ότι είναι Θρύλοι της Ευρωλίγκας", ήταν η αφοπλιστική απάντηση που έδωσε σε ερώτηση σχετικά με το τι γνωρίζει για τη νέα του ομάδα, πριν επισημάνει πως " παρακολουθώ το ευρωπαϊκό μπάσκετ και ο Ολυμπιακός είναι Θρύλος της Ευρωλίγκας. Έχει καταφέρει τα πάντα. Ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα του Ολυμπιακού".

Παρότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα, ο 33χρονος παίκτης φρόντισε να μάθει όσα περισσότερα μπορούσε για τη νέα του αποστολή, τονίζοντας πως " ξέρω καλά τι σημαίνει Ολυμπιακός. Έχει πάντα στόχο την κορυφή σε όλες τις διοργανώσεις και τη νίκη σε κάθε ματς. Ξέρω λοιπόν πως μπροστά μου έχω μια μεγάλη πρόκληση. Γνωρίζω ότι η ομάδα είναι πρώτη στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην Ευρωλίγκα υπάρχει ακόμη ένας γύρος για να ολοκληρωθεί το Top 16. Πριν, όμως, καν μάθω για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ήξερα πολλά για την ομάδα. Ο Λιν Γκριρ και ο Μαρντί Κόλινς είχαν φροντίσει γι’ αυτό. Είναι φίλοι μου και όταν συζητούσαμε για το πέρασμα τους από τον Ολυμπιακό, μου έλεγαν πάντοτε τα καλύτερα. Περιμένω λοιπόν να τα ζήσω και εγώ όλα αυτά που μου περιέγραφαν".

Τέλος, σε ό,τι αφορά την αγωνιστική του κατάσταση επεσήμανε ότι " είμαι σε καλή κατάσταση. Τα play offs ολοκληρώθηκαν την περασμένη εβδομάδα και νιώθω πνευματικά και σωματικά έτοιμος για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ