ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ουόρικ αντί Λοτζέσκι στο πρωτάθλημα

Ουόρικ αντί Λοτζέσκι στο πρωτάθλημα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός αντικατέστησε τον Ματ Λοτζέσκι με τον Χακίμ Ουόρικ στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο οποίος και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής κόντρα στην ΑΕΚ. Έχουν δικαίωμα για ακόμη μία αλλαγή οι Πειραιώτες.

Το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα θα κάνει την Κυριακή (13/3) ο Χακίμ Ουόρικ με την φανέλα του Ολυμπιακού, στην αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (17:00).

Ο Ολυμπιακός άλλαξε τον Ματ Λοτζέσκι και στην θέση του έβαλε τον Χακίμ Ουόρικ, καθώς το όριο στους ξένους στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι στους έξι παίκτες και οι "ερυθρόλευκοι" έχουν εφτά. Οι Πειραιώτες αφαίρεσαν από την λίγκα (προσωρινά) τον Αμερικανό σουτέρ, καθώς έτσι και αλλιώς είναι ανέτοιμος, αφού βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας, ύστερα από την ιογενής λοίμωξη που τον ταλαιπώρησε.

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν δικαίωμα στην πορεία για ακόμη μία αλλαγή στο ελληνικό πρωτάθλημα όσον αφορά τους ξένους παίκτες. Και όλα δείχνουν πως με το που γίνει καλά και επιστρέψει υγιής ο Ματ Λοτζέσκι, ο Αμερικανός σουτέρ θα πάρει την θέση του Νίκολα Μιλουτίνοβ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ