ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Όταν ράγισαν και οι πέτρες: o Ίβκοβιτς στον πάγκο του Ολυμπιακού

Όταν ράγισαν και οι πέτρες: o Ίβκοβιτς στον πάγκο του Ολυμπιακού

Παρακολουθήστε το αφιερωματικό VIDEO με την στιγμή που ο Ντούσαν Ίβκοβιτς κοουτσάρισε για τελευταία φορά την ομάδα του Ολυμπιακού. Συγκινημένοι παίκτες και προπονητές.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί ο φιλικός αγώνας προς τιμήν του Ντούσαν Ίβκοβιτς, η ΚΑΕ Ολυμπιακός και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ετοίμασαν μία ευχάριστη έκπληξη στον Σέρβο τεχνικό.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, σε μία μεγάλη κίνηση σεβασμού, η οποία και καταχειροκροτήθηκε στο ΣΕΦ, κάλεσε τον Ντούσαν Ίβκοβιτς να επιστρέψει στον πάγκο του Ολυμπιακού, κοουτσάροντας τους "ερυθρόλευκους" για μία ακόμη και τελευταία φορά στην καριέρα του.

Ο Ντούντα ήταν εμφανώς συγκινημένος από την στιγμή, όπως και οι παλαιότεροι παίκτες των "ερυθρολεύκων" στον πάγκο της ομάδας, οι οποίοι είδαν με χαρά τον "σοφό" να επιστρέφει στο πλευρό τους. Ακολούθως, τιμής ένεκεν, στο παρκέ πέρασε η ελληνική τετράδα (Μάντζαρης, Σπανούλης, Παπανικολάου, Πρίντεζης, συν τον Μιλουτίνοβ) με την οποία κατέκτησε την κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης το 2012. Ακολούθησε η αποθέωση και η βράβευση του.

Δείτε το VIDEO:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ