ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Όταν ο Σπανούλης συνάντησε τον Κόμπι

Όταν ο Σπανούλης συνάντησε τον Κόμπι

Πριν 6 χρόνια, ο Κόμπι Μπράιαν επισκέφτηκε την Αθήνα και συνάντησε τον Βασίλη Σπανούλη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού αναπόλησε την στιγμή. "Ένας από τους αγαπημένους μου παίκτες".

Πριν 6 χρόνια, τον Σεπτέμβρη του 2011, ο θρυλικός Κόμπι Μπράιαν, ένας εκ των κορυφαίων παικτών στην ιστορία του ΝΒΑ, ο οποίος πέρασε ολόκληρη την καριέρα του στους Λος Άντζελες Λέικερς, επισκέφτηκε την Αθήνα.

Ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας, ο οποίος κατέκτησε 5 πρωταθλήματα στο ΝΒΑ, αλλά και το χρυσό μετάλλιο με την Team USA στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Πεκίνο, στην επίσκεψη του στην χώρα μας, συνάντησε τον Βασίλη Σπανούλη. Οι δύο άνδρες έπαιξαν μπάσκετ και δείπνησαν μαζί, χτίζοντας φιλία μεταξύ τους.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού αναπόλησε το γεγονός και με μήνυμα του στο instagram έγραψε το εξής: "Πριν 6 χρόνια, είχα την ευκαιρία να συναντήσω από κοντά και να δειπνήσω με έναν από τους αγαπημένους μου παίκτες, από τότε που ήμουν παιδί, τον Κόμπι Μπράιαν". Ο Βασίλης Σπανούλης, μάλιστα, του είχε προσφέρει ως δώρο και μία ερυθρόλευκη φανέλα της ομάδας του Πειραιά με το όνομα του Αμερικανού αθλητή στην πλάτη, ο οποίος αποσύρθηκε πέρσι από την αγωνιστική δράση.

Όταν ο Σπανούλης συνάντησε τον Κόμπι
Όταν ο Σπανούλης συνάντησε τον Κόμπι
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ