ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Oριστικό: Χωρίς Σπανούλη στο ντέρμπι με Παναθηναϊκό

Oριστικό: Χωρίς Σπανούλη στο ντέρμπι με Παναθηναϊκό

Το πιθανότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε: ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο.

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί οριστικά χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη στην πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος απέναντι στον Παναθηναϊκό (19:30) στο κεκλεισμένων των θυρών Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Όπως ήταν γνωστό, οι πιθανότητες συμμετοχής του αρχηγού του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση ήταν ελάχιστες, αλλά υπήρχε το σενάριο να καταφέρει να... σφίξει τα δόντια και να δώσει το "παρών".

Στην προπόνηση του Σαββάτου (7/10) δεν έλαβε μέρος, ακολουθώντας αποθεραπεία, ανήμερα της αναμέτρησης δοκίμασε το πόδι του, αλλά οι ενοχλήσεις παραμένουν και οι "ερυθρόλευκοι" αποφάσισαν πως θα ήταν προτιμότερο να τεθεί εκτός αγώνα, ώστε να προφυλαχθεί ενόψει της συνέχειας. Υπενθυμίζεται πως την ερχόμενη Πέμπτη (12/10) υπάρχει και η πρεμιέρα της EuroLeague, με τους Πειραιώτες να αντιμετωπίζουν στην Κρήτη την Μπασκόνια.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, θα αντιμετωπίσει το "τριφύλλι" χωρίς τους Βασίλη Σπανούλη (τενοντίτιδα αριστερό γόνατο) και Μπράιαν Ρόμπερτς (θλάση) και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος καλείται να αλλάξει το ροτέισον της ομάδας, ώστε να καλύψει τα κενά. Οι Βαγγέλης Μάντζαρης και Γιάνις Στρέλνιεκς θα έχουν αυξημένο χρόνο συμμετοχής, με τον Λετονό γκαρντ να αγωνίζεται τόσο στον "άσο", όσο και στο "δύο", ενώ θα χρησιμοποιηθεί στο "2" και ο Αμερικανός σουτέρ, Χόλις Τόμπσον. Στην συγκεκριμένη θέση (αν και εφόσον χρειαστεί) μπορεί να παίξει και ο Κώστας Παπανικολάου. Χρόνο συμμετοχής θα πάρει και ο νεαρός Βασίλης Τολιόπουλος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ