ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οπαδός του Παναθηναϊκού σε Σπανούλη: "Σε βρίζουμε, αλλά σε αγαπάμε"

BASKET LEAGUE / 5ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ /  EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / 5ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ένας οπαδός του Παναθηναϊκού πλησίασε τον Βασίλη Σπανούλη μετά το τέλος του αγώνα, με το πλάνο της τηλεόρασης να δείχνει πως φαίνεται να του είπε πως μπορεί οι οπαδοί των "πράσινων" να τον βρίζουν αλλά τον αγαπάνε.

Από την στιγμή που ο Βασίλης Σπανούλης πήρε τη μεγάλη απόφαση να μεταπηδήσει από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό έγινε "κόκκινο πανί" για τους οπαδούς των "πράσινων". Σε κάθε αγώνα των δύο "αιωνίων" στο ΟΑΚΑ ο αρχηγός του Ολυμπιακού ακούει ένα ολόκληρη γήπεδο να τον αποδοκιμάζει με υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Τώρα ένας οπαδός του Παναθηναϊκού αποφάσισε να δείξει την άλλη πλευρά αυτής της κόντρας.

Με τον 5ο τελικό να έχει ολοκληρωθεί και τον Παναθηναϊκό να έχει αναδειχθεί πρωταθλητής, οι οπαδοί της ομάδας μπήκαν στο παρκέ για να πανηγυρίσουν. Ένας από αυτούς προσέγγισε τον αρχηγό του Ολυμπιακού, όπου αν διαβάσει κανείς τα χείλη του φέρεται να του λέει πως "σε βρίζουμε, αλλά σε αγαπάμε"! Η αντίδραση του Βασίλη Σπανούλη ήταν ψύχραιμη, με τον αρχηγό των "ερυθρόλευκων" να χαμογελάει στον οπαδό του Παναθηναϊκού.

Δείτε το σχετικό VIDEO:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ