ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ονάν: "Δεν κλείσαμε Σλούκα"

Ονάν: "Δεν κλείσαμε Σλούκα"

Ο τιμ μάνατζερ της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, Ομέρ Ονάν, μίλησε στο Sport24.gr για τον Κώστα Σλούκα, εξήγησε ότι γνωρίζει την πρόταση του Παναθηναϊκού και... παρέπεμψε στον Τεόντοσιτς και τον Γκρέιντζερ!

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού εξακολουθεί να "τρέχει", αν και είναι δεδομένο ότι πολλά εξαρτώνται από την παραμονή ή όχι του Κώστα Σλούκα στο μεγάλο λιμάνι.

Η επιθυμία των πρωταθλητών να κρατήσουν στις τάξεις τους τον διεθνή γκαρντ είναι δεδομένη. Δεδομένο, όμως, είναι και το ασφυκτικό πρέσινγκ της Φενέρ για την απόκτηση του Σλούκα. Οι Τούρκοι έχουν αυτή τη στιγμή το προβάδισμα, με δεδομένο ότι έχουν καταθέσει καλύτερη προσφορά (σ.σ. τα ίδια χρήματα για συμβόλαιο δύο ετών και όχι τριών), ωστόσο το θέμα θα εξαρτηθεί από τη νέα επαφή που θα γίνει μεταξύ του εκπροσώπου του παίκτη και της διοίκησης του Ολυμπιακού.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον τιμ μάνατζερ της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, Ομέρ Ονάν, ζητώντας του κατ' αρχάς να σχολιάσει την πληροφορία που θέλει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον Κώστα Σλούκα να συναντήθηκαν κατ' ιδίαν ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους αλλά και όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες σχετικά με το ενδιαφέρον των Τούρκων για τον γκαρντ του Ολυμπιακού.

"Δεν γνωρίζω τι έχει κάνει ο κόουτς. Αυτό που μπορώ να επιβεβαιώσω είναι ότι έχουμε μιλήσει και συνεχίζουμε να μιλάμε με πολλούς παίκτες ωστόσο έχουμε συμφωνήσει μόνο με τον Μπόμπι Ντίξον για τη νέα χρονιά. Επαναλαμβάνω, για να το καταστήσω σαφές. Η Φενέρμπαχτσε έχει κλείσει τον Ντίξον και κανέναν άλλον. Το ζούμε τα τελευταία χρόνια, το ζήσαμε και φέτος. Από την αρχή του καλοκαιριού προσπαθούν να μας φορτώσουν πολλούς παίκτες. Τον Τεόντοσιτς, τον Γκρέιντζερ και δεν ξέρω κι εγώ ποιον άλλον! Όσον αφορά τον Σλούκα, δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία. Γνωρίζω, μάλιστα, για την πρόταση που έχει καταθέσει στον παίκτη ο Παναθηναϊκός" αρκέστηκε να σχολιάσει ο Ονάν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ