ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός και Σπανούλης θέλουν να συνεχίσουν μαζί

Ολυμπιακός και Σπανούλης θέλουν να συνεχίσουν μαζί
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τόσο ο Βασίλης Σπανούλης, όσο και η διοίκηση του Ολυμπιακού, θέλουν να ανανεώσουν την μεταξύ τους συνεργασία, με τον παίκτη να επιθυμεί να κλείσει την καριέρα του στο μεγάλο λιμάνι.

Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του ατζέντη του Βασίλη Σπανούλη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, για το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του αρχηγού του Ολυμπιακού με την ομάδα του Πειραιά , το Sport24.gr καταγράφει τα δεδομένα στην υπόθεση.

Το τριετές συμβόλαιο συνεργασίας που ανανέωσε το καλοκαίρι του 2013 ο Βασίλης Σπανούλης με τον Ολυμπιακό, εκπνέει το φετινό καλοκαίρι, με τον αρχηγό των "ερυθρολεύκων" να διανύει την 6η του σεζόν στο μεγάλο λιμάνι.

Ραζνάτοβιτς: "Το πιο λογικό να μείνει"

Το "καυτό" ερώτημα, λοιπόν, είναι το αν θα παραμείνει ο έμπειρος γκαρντ κάτοικος Πειραιά. Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, σε σχετική ερώτηση που του έγινε, απάντησε τα εξής: " "Αν είχα να ποντάρω ένα ευρώ, θα έλεγα πως δεν νομίζω να γίνουν συγκλονιστικές αλλαγές με τον Βασίλη Σπανούλη και τον Ολυμπιακό. Μετά από έξι χρόνια όμως, ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει.

Το πιο λογικό είναι να μείνει ο Σπανούλης στον Ολυμπιακό καθώς έχει ζήσει πολλά με την ομάδα την τελευταία εξαετία. Όμως, ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Ο Σπανούλης είναι ο πιο σημαντικός παίκτης της εταιρείας μας και το συμβόλαιο του είναι ένα σημαντικό θέμα για εμάς".

Ο Σπανούλης θέλει να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός και Σπανούλης θέλουν να συνεχίσουν μαζί
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Επιθυμία της διοίκησης να ανανεώσει το συμβόλαιο του αρχηγού

Επιθυμία και της διοίκησης του Ολυμπιακού είναι να ανανεώσει το συμβόλαιο του Βασίλη Σπανούλη, για δεύτερη φορά ύστερα από το καλοκαίρι του 2013, ώστε και ο παίκτης να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος είναι οι άνθρωποι που πίστεψαν, πόνταραν και επένδυσαν τόσο στο ταλέντο του Λαρισαίου γκαρντ, όσο και στον ηγετικό του χαρακτήρα, πραγματοποιώντας το καλοκαίρι του 2010 μία από τις σημαντικότερες μεταγραφικές κινήσεις στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, φέρνοντας στον μεγάλο λιμάνι έναν σπουδαίο μπασκετμπολίστα που άλλαξε το ρου της ιστορίας της ομάδας.

Ακόμη δεν έχουν μιλήσει για το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους

Ολυμπιακός και Σπανούλης θέλουν να συνεχίσουν μαζί
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια, οι Πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, έχουν αλλάξει την στρατηγική τους στα θέματα των συμβολαίων. Παλαιότερα είχαν πάγια φιλοσοφία και τακτική να μιλούν με τους παίκτες κάθε καλοκαίρι που ολοκληρωνόταν η συνεργασία τους.

Όμως, στις τελευταίες σεζόν, άλλαξαν την νοοτροπία τους και επεδίωξαν να "κλείνουν" τις υποθέσεις νωρίτερα (γρήγορα και έγκαιρα), κάτι που συνέβη με τους Γιώργο Πρίντεζη, Βαγγέλη Μάντζαρη και Ματ Λοτζέσκι, ενώ ακόμη και πέρσι, επεδίωξαν μεσούσης της σεζόν να ανανεώσουν την συνεργασία τους με τον Κώστα Σλούκα, ασχέτως αν η υπόθεση πήρε αρνητική εξέλιξη.

Το αν θα έχουν αίσιο τέλος οι συζητήσεις που θα γίνουν με τον Βασίλη Σπανούλη θα φανεί στην πράξη, αλλά πέρα από το οικονομικό, θα παίξουν ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης και άλλα πράγματα, όπως ο τρόπος προσέγγισης, αλλά και το αγωνιστικό πλάνο που θα έχει ο Ολυμπιακός ενόψει της νέας σεζόν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ