ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός και ΟΠΑΠ πάνε μαζί

Ολυμπιακός και ΟΠΑΠ πάνε μαζί

Παρουσιάστηκε σήμερα στα γραφεία του ΟΠΑΠ το νέο χορηγικό πρόγραμμα του Ολυμπιακού. Διαβάστε τι είπαν οι Χρήστος Σταυρόπουλος, Γιάννης Σφαιρόπουλος και Βασίλης Σπανούλης.

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά ο ΟΠΑΠ και ο Ολυμπιακός συνεχίζουν να πορεύονται μαζί. Τον Αύγουστο έγινε η ανανέωση της συμφωνίας και σήμερα ο ΟΠΑΠ και ο Ολυμπιακός παρουσίασαν από κοινού το χορηγικό πρόγραμμα των “ερυθρολεύκων” για τη σεζόν 2016-17, με το ΣΚΡΑΤΣ να είναι ο Μέγας Χορηγός της ΚΑΕ μέχρι και το 2018 και το λογότυπο του να προβάλλεται στις εμφανίσεις της ομάδας.

Σταυρόπουλος: "Ο ΟΠΑΠ συνεργάζεται με την κορυφαία ομάδα στην Ευρώπη την τελευταία οκταετία"

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος, σχολίασε πως: "Καλησπέρα σε όλους. Εκ μέρους της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα ήθελα να εκφράσω την χαρά μας για την σημερινή εκδήλωση. Είναι ιδιαίτερη τιμή η συνέχιση της συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ για 6η συνεχόμενη χρονιά. Ακόμα περισσότερο αφού τα 5 αυτά προηγούμενα χρόνια ήταν η πιο πετυχημένη αγωνιστική περίοδος του Ολυμπιακού με τις κατακτήσεις, 3 Ελληνικών Πρωταθλημάτων, 2 Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων και την συμμετοχή μας σε 3 Final Four και 3 Ευρωπαϊκούς τελικούς! Επιπλέον το πρόγραμμα Marketing που διαχειρίζεται ανάμεσα σε άλλα και το Χορηγικό Πρόγραμμα, αναδείχθηκε 4 φορές μεταξύ των 3 κορυφαίων ευρωπαϊκών προγραμμάτων με την κατάκτηση της 1ης θέσης το 2015.

Η συνεργασία αυτή με τον ΟΠΑΠ και το ΣΚΡΑΤΣ, δεν μας έχει δώσει μόνο «τύχη στη στιγμή» που είναι το σλόγκαν του παιχνιδιού, αλλά και υποστήριξη κατά την διάρκεια όλων αυτών των επιτυχιών. Η μεγάλη μας προσπάθεια και η τύχη που πάντα χρειάζεται στον αθλητισμό, μας οδήγησαν στην κορυφή, όπου και θα παραμείνουμε. Όπως πήγαμε δυνατά μέχρι τώρα με τον ΟΠΑΠ έτσι και θα συνεχίσουμε. Γιατί ο ΟΠΑΠ δεν είναι απλά μια κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού που συνεργάζεται με την κορυφαία ομάδα μπάσκετ της Ευρώπης την τελευταία 8ετία.

Ο ΟΠΑΠ έχει ανθρώπινο πρόσωπο. Επενδύει στον αθλητισμό με τις αθλητικές ακαδημίες, στηρίζει το σύστημα υγείας ανακαινίζοντας τα παιδιατρικά νοσοκομεία, υλοποιεί προγράμματα για την απασχόληση. Στην εποχή μας όλα αυτά είναι ιδιαίτερα σημαντικά και ευχαριστούμε τον ΟΠΑΠ για τη μεγάλη συνεισφορά του και στα δικά μας προγράμματα, εκτός της αγωνιστικής ομάδας καθώς ένα σημαντικό μέρος της χορηγίας εξυπηρετεί και τους στόχους του Κοινωνικού Προγράμματος μας.

Ο Ολυμπιακός δεν είναι ένας απλός αθλητικός οργανισμός, είναι το πιο ισχυρό Ελληνικό Αθλητικό brand και ένα από τα πιο γνωστά Ευρωπαϊκά και επιπλέον συνδέεται με την καθημερινότητα και των τρόπο ζωής εκατομμυρίων Ελλήνων. Οφείλουμε πάντα να κάνουμε περήφανους τους φιλάθλους μας στο υψηλότερο επίπεδο, να προσφέρουμε χαρά και επιτυχίες, να μεταφέρουμε τις αξίες και τις αρχές του οργανισμού μας σε κάθε σημείο της Ελλάδας και της Ευρώπης και ευχαριστούμε τον ΟΠΑΠ που μας υποστηρίζει. Σας ευχαριστώ!".

Σφαιρόπουλος: "Ο Ολυμπιακός δεν τα παρατάει ποτέ"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δήλωσε από τη μεριά του: "Χαιρόμαστε πολύ που είμαστε εδώ σήμερα. Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς που συνεχίζεται αυτή η πολύ επιτυχημένη συνεργασία με τον ΟΠΑΠ για 6η συνεχή χρονιά. Η διάρκεια της δείχνει την αφοσίωση και την άριστη συνεργασία και των 2 οργανισμών. Άλλωστε κάθε επιτυχία έρχεται μέσα από σκληρή δουλειά, συνεργασία και χρόνο. Όπως γνωρίζετε ο Ολυμπιακός έχει μια συγκεκριμένη αγωνιστική φιλοσοφία, να δουλεύει σκληρά, να τα δίνει όλα μέσα στο γήπεδο για την νίκη και να μάχεται μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Ποτέ δεν τα παρατάει. Χαιρόμαστε που η προσπάθεια μας αυτή βρίσκει την υποστήριξη των κορυφαίων εταιρειών της Ελλάδας και του εξωτερικού, εταιρειών και ανθρώπων που αγαπούν τον Αθλητισμό και στηρίζουν πολλές δράσεις του. Ευχόμαστε η συνεργασία αυτή τα ερχόμενα χρόνια να συνεχιστεί με την ίδια επιτυχία και την ίδια προσπάθεια. Εμείς αυτό που μπορούμε να εγγυηθούμε είναι ότι θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να έχουμε πάντα τον Ολυμπιακό στην κορυφή στην Ελλάδα και την Ευρώπη και να είναι όλοι οι χορηγοί και συνεργάτες μας, περήφανοι για την σύνδεση τους μαζί μας. Σας ευχαριστώ!".

Σπανούλης: "Όλοι οι συνεργάτες του Ολυμπιακού είναι μέλη της ομάδας μας"

Στην παρουσίαση του νέου χορηγικού προγράμματος του Ολυμπιακού το “παρών” έδωσε και ο Βασίλης Σπανούλης, που υπογράμμισε: "Θα ήθελα και εγώ από την πλευρά μου και εκ μέρους όλων των παικτών να ευχαριστήσω τον ΟΠΑΠ ΑΕ για την υποστήριξη της. Είναι πολύ σημαντικό μεγάλες εταιρείες όπως ο ΟΠΑΠ, να στηρίζουν τον αθλητισμό και τις αθλητικές ομάδες της χώρας μας. Το γεγονός ότι η συνεργασία αυτή συνεχίζεται για τόσα πολλά χρόνια, κάτι που δεν είναι συνηθισμένο στις μέρες μας, δείχνει και την φιλοσοφία των διοικήσεων των 2 οργανισμών. Η αφοσίωση και ο σεβασμός είναι αξίες που αντιπροσωπεύουν και εμάς τους παίκτες, εντός και εκτός παρκέ, οπότε το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε είναι ότι όλοι οι συνεργάτες και υποστηρικτές του Ολυμπιακού αποτελούν μέλος της ομάδας μας, μέλος της προσπάθειας μας και μαζί προσπαθούμε κάθε χρόνο να είμαστε στην κορυφή, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και φέτος, θέλουμε τον ΟΠΑΠ να είναι δίπλα μας και ελπίζουμε να καταφέρουμε να προωθήσουμε το brand του ΟΠΑΠ και τις δραστηριότητες του σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και της Ευρώπης. Σας Ευχαριστώ πολύ!'.

Κόουπ: "O Θρύλος γράφει ιστορία..."

Ο Ντέμιεν Κόουπ, ο Βρετανός Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, τόνισε: "Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε τον Ολυμπιακό. Όπως ξέρετε έχουμε μία μακρά συνεργασία. Ο Θρύλος γράφει ιστορία και πετυχαίνει μεγάλα πράγματα μέσα στο παρκέ. Υπάρχει εμπιστοσύνη και συνεργασία μεταξύ μας και απολαμβάνουμε όλες τις επιτυχίες του παρελθόντος από την ομάδα του Πειραιά. Ανανεώνουμε τη συνεργασία μας για δύο χρόνια, μέχρι το 2018 και συγκεκριμένα με την επωνυμία του πιο δημοφιλούς παιχνιδιού του ΟΠΑΠ, του «ΣΚΡΑΤΣ». Αδιαμφισβήτητα, οι επιτυχίες του Ολυμπιακού αποδεικνύουν ότι η ομάδα δουλεύει με οργάνωση για την προώθηση του αθλήματος. Ο ΟΠΑΠ εύχεται καλή επιτυχία στην προσπάθεια του Ολυμπιακού και μία επιτυχή συνεργασία στα επόμενα δύο χρόνια".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ