ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: "Η ατιμωρησία έλαβε τέλος"

Ολυμπιακός: "Η ατιμωρησία έλαβε τέλος"

Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας η ΚΑΕ Ολυμπιακός τονίζει πως με την απόφασή του αυτή το ΑΣΕΑΔ βάζει τέλος στην ατιμωρησία.

Το ΑΣΕΑΔ με την απόφασή του ανέτρεψε τα δεδομένα, όσον αφορά την ένστααη που είχε καταθέσει η ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον αγώνα Κυπέλλου των Πειραιωτών με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Πειραιώτες τονίζουν πως η ατιμωρησία τελείωσε εδώ, με την κατοχύρωση της αναμέτρησης υπέρ τους.

Η Super BasketBall θα είναι μαζί σας μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα! Παρουσιάζουν οι Μάνος Μίχαλος, Στέφανος Τριαντάφυλλος. Μαζί τους οι Γιάννης Φιλέρης, Τάσος Μαγουλάς. Σχόλιο από τους: Παντελή Διαμαντόπουλο, Νίκη Μπάκουλη, Γιάννη Ντεντόπουλο.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Το ΑΣΕΑΔ με σημερινή απόφασή του έκανε δεκτή την προσφυγή της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός και, ανατρέποντας την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή, κατακύρωσε αμετάκλητα τον από 09.10.2014 αγώνα Κυπέλλου υπέρ του Ολυμπιακού, λόγω της παράνομης παρουσίας του τότε Προέδρου της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός Δ. Γιαννακόπουλου στο γήπεδο. Η ατιμωρησία έλαβε τέλος".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ