ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η απονομή από απόσταση αναπνοής (videos)

Ολυμπιακός: Η απονομή από απόσταση αναπνοής (videos)

Το Sport24.gr βρέθηκε στο παρκέ του ΣΕΦ την ώρα της στέψης του Ολυμπιακού. Δείτε από απόσταση... αναπνοής την απονομή του τροπαίου αλλά και τον μπασκετικό πολιτισμό ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων στο φινάλε.

Ο Ολυμπιακός στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας για τη σεζόν 2014/2015 και το Sport24.gr ήταν στο παρκέ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας την ώρα της απονομής. Δείτε την είσοδο όλων των παικτών της ομάδας, του προπονητή και των προέδρων αλλά και του αρχηγού, Βασίλη Σπανούλη, μαζί με τα δύο από τα τρία παιδιά του.

Πολύ όμορφη στιγμή όταν ο Kill-Bill πήρε στα χέρια του την κούπα και ο μπόμπιρας που ήταν στα αριστερά του, χάζευε με ανοιχτό το στόμα τον μπαμπά του να σηκώνει το τρόπαιο στον ουρανό του ΣΕΦ!

Νωρίτερα, τραβήξαμε και το γήπεδο να "φλέγεται" μπαίνοντας στο τελευταίο λεπτό, τους παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού να δίνουν τα χέρια και να αγκαλιάζονται στο φινάλε (σ.σ. μπασκετικός πολιτισμός) αλλά και τους Αμερικανούς των πρωταθλητών να ανεβαίνουν στην κερκίδα όπου βρίσκονταν οι οικογένειές τους.

Το ΣΕΦ "παίρνει φωτιά" λίγο πριν το τέλος

Τέλος του αγώνα, μπασκετικός πολιτισμός ανάμεσα στους παίκτες

Οι Αμερικανοί του Ολυμπιακού ανεβαίνουν στην εξέδρα

Απονομή στον Ολυμπιακό: Σλούκας και... USA

Απονομή στον Ολυμπιακό: Πρίντεζης και Μάντζαρης

Απονομή στον Ολυμπιακό: Σφαιρόπουλος

Απονομή στον Ολυμπιακό: Αγγελόπουλοι και Σπανούλης

Ο Σπανούλης σηκώνει το 11ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ