ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Όλο το story στην υπόθεση του Κώστα Σλούκα

Όλο το story στην υπόθεση του Κώστα Σλούκα
INTIME SPORTS

Το Sport24.gr σας παρουσιάζει ολόκληρο το story στην υπόθεση του Κώστα Σλούκα. Οι προτάσεις του Ολυμπιακού, οι αναβολές του παίκτη τα όσα ειπώθηκαν στο τελευταίο ραντεβού του με την διοίκηση.

Ο Κώστας Σλούκας, ύστερα από εφτά χρόνια παρουσίας του στο μεγάλο λιμάνι, αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό. Το Sport24.gr σας παρουσιάζει αναλυτικά όλο το story στην υπόθεση, όπως το διέρρευσε ο Ολυμπιακός

H πρώτη πρόταση στον Σλούκα τον Αύγουστο του 2014

Η πρώτη πρόταση του Ολυμπιακού για να ανανεώσει (πρόωρα) το συμβόλαιο του Κώστα Σλούκα έγινε τον Αύγουστο του 2014. Οι Πειραιώτες εξέφρασαν στον παίκτη την διάθεση τους να του επεκτείνουν το συμβόλαιο, ρωτώντας τον αρχικά με πόσα χρήματα θα είναι ικανοποιημένες για τριετές συμβόλαιο. Ο αθλητής απάντησε πως επιθυμεί 600.000 τον πρώτο χρόνο, 700.000 για τον δεύτερο και 800.000 ευρώ για τη τρίτη σεζόν της συνεργασίας τους. Συνολικά 1.800.000 ευρώ έως και το 2017.

Οι Πειραιώτες χαρακτήρισαν πολλά τα χρήματα και δεν επήλθε συμφωνία, λέγοντας στον Κώστα Σλούκα πως στη σεζόν που ολοκληρώθηκε (2013-2014) δεν έκανε και ιδιαίτερα καλή χρονιά, επισημαίνοντας του πως τόσο στα playoffs με την Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και στους τελικούς, ήταν κατώτερος των περιστάσεων. Του τόνισαν όμως πως θα μιλήσουν και πάλι για το θέμα καθώς τον θέλουν στην ομάδα.

Η δεύτερη κουβέντα με Σλούκα τον Μάρτιο

Τον περασμένο Μάρτιο, ο Ολυμπιακός καλεί και πάλι τον Κώστα Σλούκα, ώστε οι δύο πλευρές να συζητήσουν από κοντά το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους. Ο παίκτης ζητάει διετές συμβόλαιο (έως και το 2017) με 1.500.000 ευρώ συνολικά (700 χιλιάρικα τον πρώτο χρόνο και 800 για τον δεύτερο) και οι Πειραιώτες του δίνουν 1.300.000 ευρώ για να γίνει το "deal". Η οικονομική διαφορά είναι μικρή, αλλά ο αθλητής απαντά αρνητικά στους ερυθρόλευκους. Οι δύο πλευρές ανανεώνουν το ραντεβού τους.

Το κάλεσμα μετά το Final-Four και η δίωρη κουβέντα Σλούκα με Σφαιρόπουλο στην Αμαλιάδα

Μετά την ολοκλήρωση του Final-Four στη Μαδρίτη, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Σκινδήλιας, καλεί στο τηλέφωνο τον ατζέντη του παίκτη, Παναγιώτη Καπάζογλου, τονίζοντας του πως η διοίκηση θέλει άμεσα να μιλήσει μαζί του για το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του Κώστα Σλούκα. "Έλα κάτω στην Αθήνα (μένει στη Θεσσαλονίκη) να τα ξαναπούμε, θέλουμε να μείνει ο Σλούκας", του επεσήμανε. Ο μάνατζερ απάντησε πως δεν μπορεί να έρθει αυτές τις μέρες στην Αθήνα, καθώς για οικογενειακούς λόγους θα πρέπει να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη. Ο εκπρόσωπος του 25χρονου γκαρντ, μάλιστα, τόνισε στον Γιώργο Σκινδήλια πως θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί του για το συγκεκριμένο θέμα.

Παράλληλα, στις 22 Μαΐου, μία μέρα πριν το ματς με τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα (κέρδισε ο Ολυμπιακός με σκορ 59-91), αλλά και την ίδια μέρα που ο Γιώργος Σκινδήλιας συνομίλησε με τον Παναγιώτη Καπάζογλου (όπως αναφέραμε παραπάνω), ο Κώστας Σλούκας είχε τετ-α-τετ συνάντηση με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο στο ξενοδοχείο που διέμεινε η ομάδα. Στην Αμαλιάδα, παίκτης και προπονητής, κουβέντιασαν για δύο ώρες, με τον Έλληνα τεχνικό να συζητάει με τον παίκτη του για τον ρόλο του στην ομάδα σε εξαιρετικό κλίμα. Ο κόουτς πλησίασε τα "θέλω" του 25χρονου γκαρντ.

Τρεις μέρες ύστερα από την τελευταία επικοινωνία του Γιώργου Σκινδήλια με τον Παναγιώτη Καπάζογλου, ο Έλληνας μάνατζερ κάλεσε στον τηλέφωνο τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Ολυμπιακός. "Ο Κώστας δεν θέλει να μιλήσει αυτή την περίοδο για το συμβόλαιο του, καθώς δεν θέλει να επηρεαστεί ενόψει των τελικών των playoffs. Θέλει να είναι ήρεμος. Να τα πούμε καλύτερα αφού ολοκληρωθούν οι τελικοί". Η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός ήθελε να τελειώσει το θέμα πριν τους τελικούς, αλλά οι Πρόεδροι έδειξαν σεβασμό και κατανόηση στην άποψη του παίκτη, δηλαδή να κουβεντιάσουν οι δύο πλευρές το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους αφού ολοκληρωθεί η αγωνιστική σεζόν.

Η συνάντηση Σλούκα με Σφαιρόπουλο στη Θεσσαλονίκη και ο παίκτη που δείχνει ευχαριστημένος

Την Πέμπτη 18 Ιουνίου, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει τετ-α-τετ συνάντηση με τον Κώστα Σλούκα στη Θεσσαλονίκη, συζητώντας αναλυτικά τόσο για την ομάδα της νέας σεζόν, όσο φυσικά και για τον ρόλο του παίκτη στον Ολυμπιακό της επόμενης χρονιάς. Οι ερυθρόλευκοι αναφέρουν πως στο ραντεβού οι δύο πλευρές τα "βρήκαν" σε όλα, με τον αθλητή να μένει ικανοποιημένος από τα όσα άκουσε από τον προπονητή του, παίρνοντας τις εγγυήσεις που ζητούσε.

Ο Γιώργος Σκινδήλιας, την ίδια μέρα (Πέμπτη 18/6), καλεί τον Παναγιώτη Καπάζογλου και τον ρωτάει πως πήγε η κουβέντα μεταξύ Σλούκα και Σφαιρόπουλου. Ο μάνατζερ του παίκτη του απαντά τα εξής: "'Όλα μια χαρά, ο Κώστας έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος". Ο αντιπρόεδρος της πειραϊκής ΚΑΕ στη συνέχεια του λέει: "Ωραία, χαίρομαι, έλα γρήγορα στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη ώστε να μιλήσουμε για το συμβόλαιο του Σλούκα. Θέλουμε να τον κρατήσουμε στην ομάδα".

Ακολούθως, ο Παναγιώτης Καπάζογλου απάντησε τα εξής στον Γιώργο Σκινδήλια: "Δυστυχώς δεν γίνεται να έρθω αυτές τις μέρες στην Αθήνα να μιλήσουμε. Για οικογενειακούς λόγους θα πρέπει άμεσα να ταξιδέψω στην Πάτρα". Οι Πειραιώτες δείχνουν και εδώ κατανόηση και το πρώτο επίσημο ραντεβού για το συμβόλαιο του Κώστα Σλούκα γίνεται την Δευτέρα...

Το πρώτο επίσημο ραντεβού και η ατάκα του ατζέντη: "Δεν ήρθα να σας πω, αλλά για να ακούσω"

Το πρώτο, λοιπόν, επίσημο ραντεβού ανάμεσα στην πλευρά τον Κώστα Σλούκα και στους ανθρώπους της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ώστε να κουβεντιάσουν το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους, γίνεται την Δευτέρα 22 Ιουνίου, στα γραφεία (της Arcadia) στη Κλαυθμώνος. Ο Παναγιώτης Καπάζογλου ήρθε στην Αθήνα από την Θεσσαλονίκη και το "παρών" στη συνάντηση δίνουν τόσο οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, όσο και ο Γιώργος Σκινδήλιας. Πρώτη ατάκα του ατζέντη: "Δεν ήρθα εδώ για να σας πω, αλλά για να σας ακούσω. Πείτε μου και θα μιλήσω με τον Κώστα".

Οι Πρόεδροι εκφράζουν την μεγάλη τους επιθυμία να συνεχίσουν την συνεργασία τους με τον Κώστα Σλούκα, τονίζοντας πως τον θέλουν στον Ολυμπιακό των επόμενων ετών. Η πρώτη τους πρόταση είναι διπλασιασμός των αποδοχών του παίκτη, σε σχέση με την πρώτη του τριετία στο μεγάλο λιμάνι. Δηλαδή του προσέφεραν 2.000.000 ευρώ για τριετές συμβόλαιο έως και το 2018. Για τον πρώτο και δεύτερο χρόνο 650.000 ευρώ και 700.000 ευρώ για την τρίτη σεζόν. Ύστερα από ένα ραντεβού που κράτησε σχεδόν δύο ώρες, η απάντηση του Παναγιώτη Καπάζογλου είναι αρνητική, καθώς χαρακτηρίζει μη ικανοποιητική την οικονομική προσφορά της ΚΑΕ.

"Πάρε τον Κώστα και ελάτε στην Αθήνα"

Η διοίκηση στη συνέχεια τονίζει στον ατζέντη του παίκτη να γίνει άμεσα το δεύτερο ραντεβού, δηλαδή την επόμενη μέρα, την Τρίτη (23/6), ζητώντας να δώσει το "παρών" στη συνάντηση και ο Κώστας Σλούκας, ώστε οι Πρόεδροι του Ολυμπιακού να μιλήσουν τετ-α-τετ με τον παίκτη. "Πάρε τον Κώστα και ελάτε. Πες του να έρθει από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα για να μιλήσουμε. Τον θέλουμε στην ομάδα, πιστεύουμε σε εκείνον". Ο μάνατζερ απαντά πως θα μιλήσει με τον παίκτη και σχολιάζει πως θα ενημερώσει την διοίκηση αργότερα το βράδυ για τις λεπτομέρειες που θα αφορούν την δεύτερη συνάντηση.

Τα ψέμματα και η αναβολή του ραντεβού της Τρίτης

Παράλληλα, ο Παναγιώτης Καπάζογλου, ζητά από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να μην διαρρεύσει το ραντεβού της Δευτέρας στον Τύπο και να τονιστεί πως θα υπάρξει συνάντηση την Τρίτη (23/6). Μάλιστα, ο ίδιος ο ατζέντης, λέει συνεχόμενα ψέμματα σε δημοσιογράφους και ρεπόρτερ για τη συνάντηση της Δευτέρας, σχολιάζοντας πως δεν υπήρξε καμία επαφή, επισημαίνοντας πως θα γίνει η πρώτη συνάντηση την Τρίτη. Ο μάνατζερ τονίζει στη διοίκηση των Πειραιωτών πως αργότερα το βράδυ (της Δευτέρας) θα τους καλέσει στο τηλέφωνο ώστε να τους πει λεπτομέρειες για τη συνάντηση της Τρίτης, η οποία όντως κανονίστηκε να γίνει.

Ο Παναγιώτης Καπάζογλου, όμως, την Δευτέρα το βράδυ (μετά το πρώτο ραντεβού) δεν καλεί στο τηλέφωνο τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ώστε να τους ενημερώσει για τις λεπτομέρειες της συνάντησης της Τρίτης και οι Πειραιώτες ψάχνουν δίχως αποτέλεσμα στο τηλέφωνο, τόσο τον παίκτη, όσο και τον μάνατζερ. Συνεχόμενα τηλέφωνα, τόσο το βράδυ της Δευτέρας, όσο το πρωί και το μεσημέρι της Τρίτης. Και οι δύο άφαντοι.

Τελικά, ύστερα από αρκετή ώρα, το απόγευμα (17:00) της Τρίτης, ο Κώστας Σλούκας καλεί στο τηλέφωνο τον Γιώργο Σκινδήλια, ενημερώνοντας τον (τελευταία στιγμή, ούτε καν από το πρωί) πως δεν θα μπορέσει να έρθει στην Αθήνα, καθώς θέλει δύο-τρεις μέρες ώστε να ηρεμήσει, να σκεφτεί, να συζητήσει με τους δικούς του ανθρώπους το μέλλον της καριέρας του και ακολούθως να κουβεντιάσει με τη διοίκηση των ερυθρολεύκων για το συμβόλαιο του. Οι Πειραιώτες και πάλι δείχνουν κατανόηση.

Η διοίκηση δεν βλέπει τον παίκτη "ζεστό" και ο τρόπος του Σλούκα που ενόχλησε

Η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός ακόμη δεν γνωρίζει τι ζητάει ο παίκτης για να μείνει. Δεν τους έχει πει ακόμη, είτε ο ίδιος, είτε ο ατζέντης του, πως θέλει να μείνει στην ομάδα και αμφότεροι δεν τους έχουν κάνει κουβέντα ούτε για τα λεφτά. Ο παίκτης δεν έχει ακόμη εκφράσει την διάθεση του να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, θέλοντας για παράδειγμα συγκεκριμένα χρήματα, και το γεγονός τους έχει προβληματίσει, καθώς δεν βλέπουν πως υπάρχει μεγάλη επιθυμία από την πλευρά του αθλητή.

Παράλληλα, μαθαίνουν πως το μεσημέρι της Τρίτης (23/6) ο Κώστας Σλούκας ήταν στην Αθήνα, έχοντας πτήση στις 14.20 για την Θεσσαλονίκη. Πέρα ότι γνωρίζουν για τα εισιτήρια, άνθρωπος ο οποίος βρίσκεται κοντά στην ΚΑΕ Ολυμπιακός τον είδε με τα μάτια του στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος".

Ενοχλούνται λοιπόν από τα ψέμματα της πλευράς του παίκτη, καθώς όλο αυτό το διάστημα ήξεραν πως ο Κώστας Σλούκας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, ενώ εκείνος ήταν στην Αθήνα, όπως και από το γεγονός πως ουσιαστικά αρνήθηκε να δει τους Προέδρους την Τρίτη (23/6) αν και ο αθλητής ήταν εδώ στην Αττική, επιλέγοντας να αναβάλει τη συνάντηση. Η φημολογία που ακολούθησε περί συνάντησης με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς είναι κάτι που τους δυσαρέστησε ακόμη περισσότερο, καθώς ναι μεν δεν είναι κακό να κουβεντιάζει και να διαπραγματεύεται με οποιαδήποτε ομάδα και προπονητή, όντας ελεύθερος ως παίκτης, αλλά δεν τους άρεσε το ψέμα! Τους ενόχλησε ο τρόπος του, αλλά και η συμπεριφορά του.

Παρά το γεγονός αυτό όμως, οι ερυθρόλευκοι δεν δίνουν παραπάνω σημασία στα περιστατικά, κάνουν πως... δεν έγιναν όλα αυτά και ουσιαστικά "συγχωρούν" τον Κώστα Σλούκα για την συμπεριφορά του, δίνοντας ξεκάθαρη βαρύτητα στην επιθυμία τους να κρατήσουν τον παίκτη στο μεγάλο λιμάνι.

Σλούκας: "Δεν ήρθα εδώ για να διαπραγματευτώ, ήρθα να σας πως ότι φεύγω"

Παρά, λοιπόν, τα ψέμματα και το φημολογούμενο ραντεβού με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς (κάτι που επιβεβαιώνεται από αρκετούς ανθρώπους που είναι κοντά στην ομάδα), το οποίο η πλευρά του παίκτη δεν διέψευσε άλλωστε, φτάνουμε στο ραντεβού της Παρασκευής (26/6).

Ο Κώστας Σλούκας, μαζί με τον ατζέντη του, Παναγιώτη Καπάζογλου, δίνουν το "παρών" στη Κλαυθμώνος, ώστε να συζητήσουν με τους ανθρώπους της ΚΑΕ Ολυμπιακός το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους. Στο γραφείο μαζί τους οι Παναγιώτης Αγγελόπουλος και Γιώργος Σκινδήλιας. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έλλειπε καθώς ήταν για επαγγελματικούς λόγους στο εξωτερικό.

Οι ερυθρόλευκοι ξαφνιάζονται από την πρώτη ατάκα του Κώστα Σλούκα: "Δεν ήρθα εδώ για να συζητήσω, ούτε για να διαπραγματευτώ. Ήρθα να σας πως ότι φεύγω από τον Ολυμπιακό". Η συμπεριφορά, αλλά και η αποφασιστικότητα του παίκτη, ξάφνιασαν τους Πειραιώτες, καθώς ο αθλητής δεν κάνει καν κουβέντα για το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας του με τους ερυθρόλευκους. Ουσιαστικά, από τη στιγμή που τελείωσε η σεζόν, δεν έχει πει ούτε μία φορά στη διοίκηση "αυτά θέλω, αυτά ζητάω για να μείνω".

Αγγελόπουλος: "Σε πιστεύουμε, σε θέλουμε, θα γίνεις ο ηγέτης μας"

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, παρά την "παγωμάρα" από την ατάκα του Κώστα Σλούκα, αναφέρει στον παίκτη τα εξής: "Κάτσε αγόρι μου, γιατί το λες αυτό; Εμείς σε θέλουμε στον Ολυμπιακό, σε στηρίζουμε, σε πιστεύουμε και θεωρούμε πως θα αποτελέσεις τον ηγέτη της ομάδας μας για τα επόμενα χρόνια". Ακολούθως του γνωστοποιεί πως η διοίκηση θα του κάνει μία γενναία αύξηση αποδοχών, προσφέροντας του τριετές συμβόλαιο ύψους 2.600.000 ευρώ! Δηλαδή, 800.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο, 900.000 ευρώ για την δεύτερη και την τρίτη σεζόν.

Η πρόταση του Ολυμπιακού είναι εξαιρετική, με βάσει την οικονομική πολιτική-τακτική που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια, ενώ να τονίσουμε πως με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που θα γίνει, συν την εφορία (φτάνει το 40%), το ποσό θα φτάνει συνολικά κοντά στα 5.500.000 ευρώ. Η διοίκηση ακολούθως τόνισε στον Κώστα Σλούκα πως "αυτή είναι η πρόταση μας, σου προσφέρουμε 2.600.000 ευρώ έως και το 2018, σε αφήνουμε να την σκεφτείς". Οι Πρόεδροι δίνουν στην πράξη το κάτι παραπάνω.

Σλούκας: "Η πρόταση σας είναι εξωπραγματική, σχεδόν η ίδια που έχω από την Φενέρ"

Οι Παναγιώτης Αγγελόπουλος και Γιώργος Σκινδήλιας, στη συνέχεια αποχώρησαν από το γραφείο και άφησαν τους Κώστα Σλούκα και Παναγιώτη Καπάζογλου να σκεφτούν σοβαρά την πρόταση της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Οι δύο άνδρες κουβέντιασαν μεταξύ τους και στη συνέχεια, μόλις οι Πρόεδροι επέστρεψαν στην αίθουσα, ο παίκτης είπε τα εξής στη διοίκηση των Πρωταθλητών Ελλάδας. "Η πρόταση σας είναι εξωπραγματική, είναι αρκετά υψηλή και ουσιαστικά φτάνει την αντίστοιχη που έχω από την Φενέρμπαχτσε για δύο χρόνια, αλλά έχω πάρει απόφαση να φύγω". Οι Τούρκοι του δίνουν διετές συμβόλαιο με 800.000 ευρώ ετησίως, δηλαδή 1.600.000 ευρώ έως και το 2017. Όχι απλά ισόποση, αλλά η πρόταση των Πειραιωτών είναι και ελαφρώς καλύτερη.

Σλούκας: "Ο Ομπράντοβιτς μου έχει υποσχεθεί πως θα παίζω 25 λεπτά"

Ο Κώστας Σλούκας στη συνέχεια εξήγησε το σκεπτικό του να προτιμήσει την Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό, λέγοντας τα εξής: "Η απόφαση μου να φύγω έχει να κάνει με αγωνιστικούς λόγους και όχι με οικονομικούς λόγους. Είναι η δομή του Ολυμπιακού έτσι που δεν μου επιτρέπει να παίξω όπως θέλω. Ο κ. Ομπράντοβιτς μου έχει υποσχεθεί πως στη Φενέρ θα παίζω 25 λεπτά και μου έχει εξηγήσει πράγματα για τον ρόλο μου. Ξέρω τι θέλει από εμένα και έχω πάρει εγγυήσεις".

Στη συνέχεια οι άνθρωποι του Ολυμπιακού του είπαν τα εξής: "Μα γιατί το λες αυτό; Eμείς ξέρουμε πως όταν μίλησες με τον κόουτς έμεινες ευχαριστημένος. Ξέρουμε τόσο από τον προπονητή, όσο και από τον ατζέντη σου, πως ο Σφαιρόπουλος σου έδωσε εγγυήσεις. Ξέρουμε πως σου είπε πως θα παίζεις περισσότερο, για περίπου 20 με 25 λεπτά, πως θα σε χρησιμοποιεί περισσότερο σαν πλέι-μέικερ, κάτι που θέλεις, αλλά και πως θα έχεις σε μεγάλο βαθμό τον ρόλο που ζητάς. Έτσι δεν είναι;".

Ο Κώστας Σλούκας ακολούθως απάντησε τα εξής: "Ναι, είναι αλήθεια, αλλά δεν πείστηκα πως όλα αυτά θα γίνουν πράξη στη νέα σεζόν. Θα είναι καλύτερο για μένα να φύγω". Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού παραξενεύτηκαν με την συμπεριφορά και τις ατάκες του αθλητή, έβλεπαν πως ο 25χρονος γκαρντ είναι αποφασισμένος να αποχωρήσει από την ομάδα και κατάλαβαν πως δεν υπήρχε τρόπος να τον πείσουν να παραμείνει "κάτοικος Πειραιά". Έβλεπαν έναν μπασκετμπολίστα που δεν είχε κίνητρο να παραμείνει στην ομάδα. Η διοίκηση αισθάνεται πως από την πλευράς της έκανε το χρέος της ώστε να κρατήσει τον παίκτη στο μεγάλο λιμάνι, δίνοντας και έμπρακτα το κάτι παραπάνω από οικονομικής πλευράς ώστε να τον δελεάσουν. Αυτό όμως δε συνέβη και στη συνέχεια οι δύο πλευρές χώρισαν φιλικά.

Η απορία των ερυθρολεύκων...

Και η απορία των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι η εξής: πως γίνεται να συζητά και να διαπραγματεύεται ο Κώστας Σλούκας για το συμβόλαιο του τόσο τον Αύγουστο, όσο και τον Μάρτη, και ξαφνικά τους τελευταίους δύο μήνες δεν έκανε ούτε κουβέντα για να μείνει; Τον Αύγουστο και τον Μάρτη η δομή των Πειραιωτών ήταν η ίδια, με τον κόουτς Σφαιρόπουλο μάλιστα να δείχνει πως τον εμπιστεύεται, χρησιμοποιώντας τον τους τελευταίους μήνες και στον "άσο" σαν πλέι-μέικερ, κάτι που ήθελε ο 25χρονος γκαρντ. Τι άλλαξε λοιπόν; Μήπως κάποιος του άλλαξε τα μυαλά; Μήπως είχε συμφωνήσει νωρίτερα με το τουρκικό κλαμπ και ξαφνιάστηκε στο τέλος από την εξαιρετική πρόταση του Ολυμπιακού την οποία δεν περίμενε να του γίνει;

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ