ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καμία ανησυχία για Μιλουτίνοφ, αναμονή για Πρίντεζη

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Δεν εμπνέει ανησυχία ο τραυματισμός του Νίκολα Μιλουτίνοφ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, την ώρα που η κατάσταση του Γιώργου Πρίντεζη θα επανεκτιμηθεί την Τρίτη (12/12).

Το ντέρμπι με την ΑΕΚ έφερε στον Ολυμπιακό τη δεύτερη φετινή ήττα στο πρωτάθλημα, αλλά πολύ περισσότερο τους τραυματισμούς των Γιώργου Πρίντεζη και Νίκολα Μιλουτίνοφ . Οι δύο βασικοί ψηλοί των "ερυθρολεύκων" αποχώρησαν νωρίτερα του αναμενομένου από το παρκέ και δεν επέστρεψαν σε αυτό, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να ανησυχεί για την πορεία της υγείας τους, δεδομένου ότι υπάρχει μπροστά η εκτός έδρας μονομαχία με την Μπάμπεργκ (14/12, 21:00).

Όσον αφορά στον "Πριντ", η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Τρίτη (12/12) για να φανεί αν θα ακολουθήσει την αποστολή στη Γερμανία, ενώ ο "Μίλου" θα υποβληθεί την Τρίτη (12/12) σε μαγνητική τομογραφία, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για επιπόλαιο τραυματισμό.

Η επιστροφή τους στην δράση αποτελεί μεγάλη ανάγκη για τον Ολυμπιακό, ο οποίος -θυμίζουμε ότι- κόντρα στην ΑΕΚ στερήθηκε επίσης των υπηρεσιών του Δημήτρη Αγραβάνη και του Ιωάννη Παπαπέτρου.

Πέραν τούτων, οι "ερυθρόλευκοι" δεν προπονήθηκαν τη Δευτέρα (11/12), αντίθετα έμειναν για αρκετή ώρα στην αίθουσα video για να δουν ξανά και ξανά τα λάθη που έφεραν την ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ