SPORT24

Οι προθέσεις για Ιμπάγασα και ο... ΠΑΟΚ

Οι προθέσεις για Ιμπάγασα και ο... ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα θέλει να μείνει ένα ακόμη χρόνο, ο Ολυμπιακός περιμένει την τελική απόφαση του Μίτσελ και ο ΠΑΟΚ "ψάχνεται".

Βρίσκεται ήδη τρία χρόνια στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, όμως κανείς δεν ξέρει αν αυτή θα είναι η τελευταία του σεζόν ή όχι.

Όταν "μετακόμισε" στην χώρα μας, δεν ήταν λίγοι αυτοί που προβληματίστηκαν με τη μεταγραφή λόγω της ηλικίας του, όμως πήραν τις απαντήσεις τους και τελικά έγιναν μεγάλοι θαυμαστές του.

Ο λόγος για τον Αριέλ Ιμπαγάσα, που ακόμα και στα 37 του χρόνια κάνει τη διαφορά στην ομάδα του Ολυμπιακού και γλυκαίνει το παιχνίδι της ομάδας. Από τα πόδια του άλλωστε περνούν τα πάντα και δημιουργούνται οι καλύτερες φάσεις.

Πριν λίγες εβδομάδες λοιπόν, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ξεκαθάρισε πως θέλει να παίξει ποδόσφαιρο για άλλον ένα χρόνο κι αυτό που μένει να δούμε είναι αν θα παραμείνει στην Ελλάδα ή θα ετοιμάσει βαλίτσες. Αν δηλαδή ο Ολυμπιακός θα αποφασίσει να τον κρατήσει ή όχι...

Στον Πειραιά υπάρχει η επιθυμία να πέσει ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας, όμως η περίπτωση του Ιμπαγάσα μπορεί να αποτελέσει εξαίρεση. Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και θα κρίνει το μέλλον του Αργεντινού στο Λιμάνι, είναι η απόφαση του Μίτσελ. Ο προπονητής των "ερυθρολεύκων" μιλά συνεχώς με θαυμασμό για τον 37χρονο "μαέστρο", όμως η ηλικία του αποτελεί μεγάλο αγκάθι.

Και μέσα σ' όλα αυτά υπάρχει και ο... ΠΑΟΚ. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας "Γαύρος", ο Ιμπαγάσα και οι εκπρόσωποί του έχουν δεχθεί αρκετά τηλεφωνήματα από Θεσσαλονίκη και μεριά και υπάρχει ανεπίσημο ενδιαφέρον από τους "ασπρόμαυρους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ