ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι βετεράνοι του Ολυμπιακού εύχονται καλή επιτυχία στον τελικό

Οι βετεράνοι του Ολυμπιακού εύχονται καλή επιτυχία στον τελικό

Υπερήφανοι για τα όσα έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής οι "ερυθρόλευκοι" δηλώνουν οι βετεράνοι του Ολυμπιακού, που ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον αποψινό τελικό με τη Φενέρμπαχτσε.

Ο Ολυμπιακός είναι αντιμέτωπος με άλλη μία πρόκληση απόψε στο "Σινάν Ερντέμ Ντομ" της Κωνσταντινούπολης. Εκεί θα αντιμετωπίσει το βράδυ (21:00) τη Φενέρμπαχτσε στον τελικό της EuroLeague και οι βετεράνοι του μπασκετικού τμήματος εξέδωσαν ανακοίνωση, μέσω της οποίας ευχήθηκαν καλή επιτυχία στους "ερυθρόλευκους", δηλώνοντας παράλληλα " υπερήφανοι για τις νέες σελίδες δόξας που γράφουν αυτά τα παιδιά".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" ΟΣύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών του Ολυμπιακούεύχεται μετά τη μεγάλη νίκη επί της πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Mόσχας στον ημιτελικό,ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣστον αποψινό τελικό, με τη Φενερμπαχτσέ. Με την ευκαιρία αυτή, ασχέτως αποτελέσματος, αισθανόμαστε την ανάγκη να συγχαρούμε διοίκηση, προπονητικό σταφ και παίκτες της ομάδας μας, για τις μεγάλες συγκινήσεις που μας έδωσαν όλη τη χρονιά, παρά τα μεγάλα και γνωστά προβλήματα τραυματισμών. Είμαστε υπερήφανοι ως παλαιοί αθλητές του Ολυμπιακού για τις νέες σελίδες δόξας που γράφουν αυτά τα παιδιά!

Σας ευχαριστούμε!"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ