ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι τραυματισμοί του Ολυμπιακού φέτος

Οι τραυματισμοί του Ολυμπιακού φέτος
INTIME SPORTS

Από την έναρξη της φετινής σεζόν, μέσα σε τρεις μήνες, 11 παίκτες του Ολυμπιακού έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα με τραυματισμούς και θέματα υγείας. Οι περισσότεροι από 2 και 3 φορές.

Η κακοδαιμονία της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού με τους συνεχείς τραυματισμούς συνεχίζεται. Νέο "θύμα" της... ερυθρόλευκης λαίλαπας ο Ματ Λοτζέσκι. Πάνω που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον αχίλλειο, υπέστη θλάση στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο και θα μείνει και πάλι εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ρίχνοντας μία ματιά στη λίστα των παικτών του Ολυμπιακού, είναι χαρακτηριστικό πως έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα υγείας και τραυματισμούς δέκα (!) παίκτες της ομάδας μέσα σε τρεις μήνες. Πιο άτυχοι απ' όλους οι Ματ Λοτζέσκι και Οθέλο Χάντερ, που έχουν αντιμετωπίσει τρεις φορές πρόβλημα με τραυματισμό. Οι Ντι Τζέι Στρόμπερι και Ντάνιελ Χάκετ είναι οι μόνοι από το βασικο ροτέισον των Πειραιωτών που δεν έχουν αντιμετωπίσει πρόβλημα με τραυματισμό.

Η λίστα με τους τραυματισμούς των παικτών του Ολυμπιακού

4. Πάτρικ Γιανγκ: 1) Ρήξη χιαστών, στις 12 Νοεμβρίου, χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

5. Οθέλο Χάντερ: 1) μερική ρήξη ορθού κοιλιακού δεξιά με σχηματισμό αιματώματος στη μεσότητα του μυός, στις 22 Σεπτεμβρίου. 2) Του γύρισε ο αστράγαλος στο δεξί πόδι, στις 2 Νοεμβρίου, στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία. 3) Ενοχλήσεις στον οπίσθιο ορθό μηριαίο στις 26 Νοεμβρίου στο ματς με Λαμποράλ Κούτσα.

6. Ιωάννης Παπαπέτρου: 1) Διάστρεμμα στο πόδι, στις 26 Νοεμβρίου στο ματς με Λαμποράλ Κούτσα.

7. Βασίλης Σπανούλης: 1) Τενοντίτιδα στο γόνατο, δέχθηκε και χτύπημα σε εκείνο το σημείο στο ματς με την Εφές στις 12 Νοεμβρίου. 2) Διάστρεμμα στο δεξί του πόδι, στις 26 Νοεμβρίου στο ματς με Λαμποράλ Κούτσα.

8. Ντι Τζέι Στρόμπερι: ---

9. Μιχάλης Τσαϊρέλης: 1) Γύρισε τον καρπό του στην προπόνηση, την 1η Δεκεμβρίου

10. Βασίλης Τολιόπουλος: ---

11. Νίκολα Μιλουτίνοβ: 1) Ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο, στις 15 Οκτωβρίου. 2) Ίωση, υψηλός πυρετός και κλινήρης στο νοσοκομείο, στις 25 Νοεμβρίου.

12. Βασίλης Μουράτος: ---

15. Γιώργος Πρίντεζης: 1) Σφίξιμο στην μέση, στις 22 Νοεμβρίου στο ματς στα Τρίκαλα.

16. Δημήτρης Αγραβάνης: 1) Διάστρεμμα, στις 7 Σεπτεμβρίου στην προετοιμασία. 2) Διάστρεμμα, στις 17 Σεπτεμβρίου σε φιλικό εκτός με Σάσαρι.

17. Βαγγέλης Μάντζαρης: 1) Χτύπημα στον ώμο, στις 23 Οκτωβρίου στο ματς με την Λαμποράλ στη Βιτόρια.

23. Ντάνιελ Χάκετ: ---

24. Ματ Λοτζέσκι: 1) Ενοχλήσεις στη μέση στα φιλικά προετοιμασίας. 2) Τραυματίστηκε στον αχίλλειο, στις 19 Νοεμβρίου στο ματς με την Τσεντεβίτα. 3) Θλάση στον αριστερό οπίσθιο ορθό μηριαίο, στις 3 Δεκεμβρίου στο ματς με την Αρμάνι Μιλάνο

27. Γιάννης Αθηναίου: Ψύξη πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ