ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι Σέρβοι διαδίδουν πως ο Μιλουτίνοβ πάει στον Ερυθρό Αστέρα

Οι Σέρβοι διαδίδουν πως ο Μιλουτίνοβ πάει στον Ερυθρό Αστέρα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Σέρβοι διαδίδουν πως ο Ολυμπιακός θα παραχωρήσει τον Νίκολα Μιλουτίνοβ στον Ερυθρό Αστέρα. Οι Πειραιώτες θέλουν να τον δώσουν σε άλλη ομάδα, καθώς επιθυμούν να ελευθερώσουν θέση ξένου.

Στην Σερβία διαδίδεται πως ο Νίκολα Μιλουτίνοβ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα στη νέα σεζόν (η ομάδα θα αγωνιστεί στην Euroleague την επόμενη χρονιά και θέλει να ενισχυθεί), με τον Ολυμπιακό να τον παραχωρεί με μορφή δανεισμού.

Οι Πειραιώτες θέλουν να δώσουν τον Σέρβο σέντερ σε άλλη ομάδα, καθώς επιθυμούν να ελευθερώσουν θέση ξένου στο ρόστερ τους και το σενάριο δεν αποκλείεται να γίνει πράξη. Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Παρτίζαν, με τις... ευλογίες των Σαν Αντόνιο Σπερς, οι οποίοι τον επέλεξαν στο draft του 2015 στην 26η θέση και τον παρακολουθούν.

Ο υψηλόσωμος σέντερ (2.13), ο οποίος είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Σερβίας, δεν πήρε μπόλικο χρόνο συμμετοχής την περασμένη σεζόν στον Ολυμπιακό, δεν ενθουσίασε με την απόδοση του, αλλά υπήρξαν παιχνίδια που έδωσε πολύτιμες λύσεις στην ομάδα του Πειραιά. Στην Euroleague αγωνίστηκε σε 13 ματς, έχοντας μέσο όρο 10 λεπτά συμμετοχής με 3.7 πόντους και 2.7 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

Όσον αφορά στην θέση "5", ο Ολυμπιακός προορίζει για "βασικό" του σέντερ ενόψει της νέας σεζόν τον Πάτρικ Γιανγκ, έχοντας πίσω του έναν "ψηλό" διαφορετικού τύπου, που να μπορεί να παίξει και με πλάτη. Δεν υπάρχουν αρκετοί ελεύθεροι και οικονομικοί παίκτες με αυτά τα στοιχεία και στον Πειραιά εξετάζουν και το ενδεχόμενο απόκτησης σέντερ με αθλητικά στοιχεία. Για αυτόν τον λόγο κατέθεσαν πρόταση στον 24χρονο Καναδό σέντερ, Κεμ Μπιρτς, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Ουσάικ Σπορτίφ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ