ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι παίκτες ξεσάλωσαν στο άκουσμα του πριμ

Οι παίκτες ξεσάλωσαν στο άκουσμα του πριμ

Οι παίκτες στα αποδυτήρια του ΣΕΦ "τραγούδησαν" για πριμ, οι Πρόεδροι τους ανακοίνωσαν μπόνους 100.000 ευρώ στην ομάδα και οι αθλητές ξεσάλωσαν, ρίχνοντας τους σαμπάνια. Δείτε το βίντεο με το "πάρτι".

Λίγο μετά το τέλος του τρίτου τελικού στο ΣΕΦ, με τον Ολυμπιακό να κερδίζει τον Παναθηναϊκό, κατακτώντας το Πρωτάθλημα Ελλάδας, στα αποδυτήρια των ερυθρολεύκων στήθηκε... πάρτι.

Μεταξύ άλλων, ο Βασίλης Σπανούλης ξεκίνησε τον... χορό, δίνοντας το σύνθημα για πριμ και μπόνους στην ομάδα, με τους συμπαίκτες του να τραγουδούν μαζί του. "Δώστε στην ομάδα ένα πριμ, ένα πριμ..." και "μπόνους, μπόνους, μπόνους", ήταν οι ατάκες που ακούστηκαν στα αποδυτήρια, με τους Προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα.

Ο περιχαρής και ευτυχής Παναγιώτης Αγγελόπουλος, από την επιστροφή του Ολυμπιακού στη κορυφή της Ελλάδας, δεν χάλασε το χατήρι στους παίκτες του, και ανακοίνωσε σε όλους πως θα πάρουν σαν ομάδα πριμ ύψους 100.000 ευρώ.

Αμέσως οι μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού... ξεσάλωσαν σε πανηγυρισμούς, φωνάζοντας "είναι τρελός ο Πρόεδρος", με τον αρχηγό των Πειραιωτών να ρίχνει σαμπάνια πάνω στους διοικητικούς ηγέτες των ερυθρολεύκων και το "πάρτι" ξεκίνησε!

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ