ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι Μπάρλος και Τσαλδάρης στις "μικρές" ομάδες του Ολυμπιακού

Οι Μπάρλος και Τσαλδάρης στις "μικρές" ομάδες του Ολυμπιακού

Οι Νίκος Μπάρλος, Δημήτρης Τσαλδάρης και Αντώνης Κουρμούλης "μετακομίζουν" στον Πειραιά, καθώς θα εργαστούν ως προπονητές στις ομάδες Παίδων κι Εφήβων του Ολυμπιακού.

Ο Νίκος Μπάρλος και ο Δημήτρης Τσαλδάρης ετοιμάζονται να ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα τους, καθώς θα εργαστούν στο εφηβικό και στο παιδικό τμήμα του Ολυμπιακού ως προπονητές, ενώ στο "ερυθρόλευκο" επιτελείο θα βρίσκεται και ο Αντώνης Κουρμούλης.

Οι αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν το φετινό καλοκαίρι στον Ολυμπιακό ήταν πολλές και μία εξ αυτών αφορούσε τις ακαδημίες του, καθώς ο Νίκος Κεραμεύς αποχώρησε από το λιμάνι. Οι "ερυθρόλευκοι", όμως, είναι έτοιμοι να καλύψουν το κενό που δημιουργήθηκε μετά το "διαζύγιο" με τον μέχρι πρότινος διευθυντή των ακαδημιών τους, καθώς οι Νίκος Μπάρλος , Δημήτρης Τσαλδάρης και Αντώνης Κορυμούλης θα βρίσκονται στον πάγκο των "μικρών" του Ολυμπιακού.

Ο Νίκος Μπάρλος και ο Δημήτρης Τσαλδάρης αποσύρθηκαν φέτος από την ενεργό δράση και ο πρώτος δεν είναι άγνωστος με τους "ερυθρόλευκους". Θυμίζουμε πως ο Νίκος Μπάρλος την διετία 2005-2007 είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, ενώ πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης με την Κύμη στο ΣΕΦ για την α΄φάση των playoffs οι "ερυθρόλευκοι" τον είχαν βραβεύσει για την προσφορά του .

Ο Αντώνης Κουρμούλης από την πλευρά του έχει αρκετά χρόνια εμπειρίας στο scouting κι έχει διατελέσει μέλος προπονητικών ομάδων Α1 Ανδρών και Γυναικών.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ