ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι ξέφρενες περιγραφές των ξένων στο τρίποντο του Σπανούλη

EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο ημιτελικός του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ κρίθηκε από την... όρεξη του Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος ευστόχησε σε τρίποντο από τα 7,5 μέτρα, αναγκάζοντας τους δημοσιογράφους του εξωτερικού να κραυγάσουν ξανά το όνομά του! (video)

Όταν ο Βασίλης Σπανούλης παίρνει την μπάλα στο τρίποντο και ο χρόνος κυλάει εις βάρος του Ολυμπιακού, όλοι γνωρίζουν τι πρόκειται να επακολουθήσει. Αυτό συνέβη και στο "Σινάν Ερντέμ", όπου ο αρχηγός των πρωταθλητών Ελλάδας ευστόχησε μεταξύ άλλων και σε τρίποντο από τα 7,5 μέτρα κάνοντας το 74-73 υπέρ του Ολυμπιακού!

Η φάση αυτή αποδείχθηκε μια από τις πιο κομβικές της αναμέτρησης, αφού οι "ερυθρόλευκοι" πέρασαν μπροστά στο σκορ και έκτοτε δεν έχασαν το προβάδισμα.

Όταν ο Έλληνας γκαρντ έστειλε την μπάλα στο καλάθι της ρωσικής ομάδας, όσοι περιέγραφαν τον αγώνα για τα διάφορα ΜΜΕ ανά τον κόσμο, δεν έχασαν τα λόγια τους. Ήξεραν πολύ καλά τι έπρεπε να πουν: ένα μακρόσυρτο και βροντερό "Σπανούλης"!

Απόδειξη; Τα βίντεο από τις ξέφρενες αντιδράσεις από το εξωτερικό μετά από τη "βόμβα" του "Kill Bill".

Η τουρκική περιγραφή

Η αγγλική περιγραφή

Η ελληνική περιγραφή από τον Βαγγέλη Ιωάννου στην ΕΡΤ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ