ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντάρντεν: "Είμαι ευγνώμων στον Ολυμπιακό"

Ντάρντεν: "Είμαι ευγνώμων στον Ολυμπιακό"

Ο Τρεμέλ Ντάρντεν δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό όμως ευχαρίστησε τη διοίκηση των Πειραιωτών για την ευκαιρία που του έδωσε και ευχήθηκε τα καλύτερα στους πρώην συμπαίκτες του για τη νέα χρονιά.

Ο Τρεμέλ Ντάρντεν είχε συμφωνήσει πέρυσι το καλοκαίρι για συμβόλαιο 1+1 έτους με τον Ολυμπιακό, όμως πλην ελάχιστων εμφανίσεων (κυρίως απέναντι στον Παναθηναϊκό), δεν προσέφερε όσα περίμενε το τεχνικό τιμ των "ερυθρόλευκων".

Οι παράγοντες του Ολυμπιακού μίλησαν με τον Αμερικανό και τον ενημέρωσαν για την απόφαση να μην κάνουν χρήση του δικαιώματος που τους επέτρεπε να επεκτείνουν το συμβόλαιό του για τη σεζόν 2015-2016.

Σήμερα (28/6), λοιπόν, ο Ντάρντεν ευχαρίστησε τη διοίκηση, τους προπονητές του και τους πρώην συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό ενώ ευχήθηκε τα καλύτερα για το μέλλον.

"Είμαι πραγματικά ευγνώμων στον Θεό για την ευκαιρία που μου έδωσε να παίξω στον Ολυμπιακό τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Σίγουρα, υπήρχαν σκαμπανεβάσματα τα οποία ουδείς μπορεί να αποφύγει ωστόσο η χρονιά τελείωσε με το πρωτάθλημα! Ευχαριστώ τη διοίκηση για την ευκαιρία που μου έδωσε να ζήσω και να παίξω στην Ελλάδα. Ευχαριστώ το προπονητικό τιμ και τους συμπαίκτες μου. Τους είμαι ευγνώμων. Μακάρι ο Θεός να τους δώσει όσα χρειάζονται τη νέα χρονιά. Τα καλύτερα για το μέλλον και η ειρήνη του Κυρίου Ιησού Χριστού να είναι μαζί σας".

Σε 27 αγώνες στη Euroleague (26 συμμετοχές στη βασική πεντάδα) είχε 4.2 πόντους με 44.2% στα δίποντα, 26.5% στα τρίποντα και 78.3% στις βολές, μαζί με 1.8 ριμπάουντ ανά μόλις 16 λεπτά συμμετοχής.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ