ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι έντονοι διάλογοι στην ΚΕΔ

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκπροσωπήθηκε στην κλήρωση των διαιτητών για τον πέμπτο τελικό της Stoiximan.gr Basket League με τον Παναθηναϊκό Superfoods (17/6, 19:00) και ο Γιώργος Σκινδήλιας "επιτέθηκε" στην ΚΕΔ με μία χαρακτηριστική ατάκα. Τι απάντησε ο Μάνος Παπαδόπουλος...

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εδώ και καιρό παίρνουν απουσίες από τις κληρώσεις των διαιτητών, αλλά την Πέμπτη εκπρόσωποι της βρέθηκαν στα γραφεία της ΚΕΔ.

Οι Γιώργος Σκινδήλιας, Χρήστος Σταυρόπουλος και Χρήστος Μπαφές εκπροσώπησαν την ομάδα τους στην κλήρωση για τους διαιτητές του 5ου τελικού της Stoiximan.gr Basket League με τον Παναθηναϊκό Superfoods και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός ρωτήθηκε για τους λόγους της παρουσίας των "ερυθρολεύκων" στην κλήρωση.

"Ήρθαμε να γίνουμε αυτόπτες μάρτυρες της ασυδοσίας της ΚΕΔ", αποκρίθηκε ο Γιώργος Σκινδήλιας, ενώ νωρίτερα οι "ερυθρόλευκοι" είχαν απαιτήσει η επιλογή των διαιτητών να γίνει ανάμεσα στους κορυφαίους.

Η... ατάκα του Γιώργου Σκινδήλια δεν έμεινε αναπάντητη από τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, Μάνο Παπαδόπουλο, ο οποίος τόνισε πως "με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω. Αυτό είναι το δόγμα που ακολουθεί πιστά ο Ολυμπιακός".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ