ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι εξελίξεις στην υπόθεση Σλούκα

Οι εξελίξεις στην υπόθεση Σλούκα

Η μυστική συνάντηση Σλούκα-Ομπράντοβιτς έχει ενοχλήσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Ποιες οι εξελίξεις στην υπόθεση παραμονής του 25χρονου γκραντ και ποια τα μεταγραφικά σενάρια των "ερυθρολεύκων".

Η συνάντηση του Κώστα Σλούκα με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς , την οποία αποκάλυψε το Sport24.gr, έχει πυροδοτήσει αντιδράσεις στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού. Οι διοικούντες των "ερυθρολεύκων" πληροφορήθηκαν από το διαδίκτυο για τη συνάντηση του 25χρονου γκαρντ με τον προπονητής της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, πράγμα που τους ενόχλησε από τη στιγμή μάλιστα που είχαν ζητήσει οι ίδιοι να συνομιλήσουν τετ-α-τετ με τον παίκτη, αλλά εκείνος αρνήθηκε λόγω προσωπικού θέματος.

Το ραντεβού του Σλούκα με τον "Ζοτς" σημαίνει πολλά, αλλά και τίποτα. Είναι εξάλλου προσφιλή συνήθεια του Σέρβου τεχνικού να μιλάει προσωπικά (είτε μέσω του άμεσου συνεργάτη του, για παράδειγμα του Δημήτρη Ιτούδη στην εποχή του Παναθηναϊκού) με τους μεταγραφικούς στόχους. Από εκεί και πέρα ο ίδιος ο Σλούκας δεν έχει δώσει ξεκάθαρη απάντηση ούτε στον Ομπράντοβιτς, ούτε στη Φενέρ και καλείται τις επόμενες ημέρες να ζυγίσει τα δεδομένα.

Οι Τούρκοι έχουν αυτή τη στιγμή το προβάδισμα από τη στιγμή που έχουν καταθέσει καλύτερη προσφορά (τα ίδια χρήματα για συμβόλαιο δύο ετών και όχι τριών), αλλά το θέμα θα εξαρτηθεί από τη νέα επαφή που θα γίνει μεταξύ του εκπροσώπου του παίκτη και της διοίκησης του Ολυμπιακού. Μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση των "ερυθρολεύκων" μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ειδικά αν ευσταθεί η έντονη φημολογία ότι ο Σλούκας και ο Ομπράντοβιτς εθεάθησαν στο αεροδρόμιο των Σπάτων το μεσημέρι της Τρίτης.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού εξακολουθεί να τρέχει, αν και είναι δεδομένο ότι πολλά εξαρτώνται από την παραμονή ή όχι του Κώστα Σλούκα. Μέχρι στιγμής θεωρούνται παρελθόν οι Μπράιαν Ντάνστον και Τρεμέλ Ντάρντεν, ενώ αμφίβολοι είναι και οι Λαφαγιέτ-Πέτγουεϊ. Στη λίστα του Ολυμπιακού βρίσκεται για τη θέση "5" ο Πάτρικ Γιανγκ της Γαλατάσαραϊ και για το "4" ο Κένι Γκάμπριελ της Καρσίγιακα. Από εκεί και πέρα έχει γίνει μια επαφή με τον Αρτσιόμ Παραχούτσκι που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις με τη Νίζνι, με τον Γιάννης Σφαιρόπουλο να έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να ψηλώσει την ομάδα στη θέση "5".

Αν αποχωρήσει ο Σλούκας οι Πειραιώτες θα εξετάσουν και την ελληνική αγορά. Αυτή τη στιγμή συζητείται έντονα το ενδεχόμενο επιστροφής του Στράτου Περπέρογλου, ενώ στο προσκήνιο έχει επιστρέψει για ένα ακόμη καλοκαίρι το όνομα του Νίκου Ζήση. Δεν αποκλείεται με άλλα λόγια να γίνει μια "άτυπη" ανταλλαγή, μεταξύ της Φενέρ και του Ολυμπιακού. Αν και αυτό είναι μάλλον ένα προχωρημένο σενάριο, καθώς προέχει το ζήτημα της παραμονής του Σλούκα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ