ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι αναμνήσεις του Έντι Τζόνσον από την Ελλάδα περιλαμβάνουν... σκούπισμα!

Οι αναμνήσεις του Έντι Τζόνσον από την Ελλάδα περιλαμβάνουν... σκούπισμα!

Ο Έντι Τζόνσον θυμήθηκε τις μέρες που πέρασε στον Ολυμπιακό με μία τρομερή φωτογραφία, τονίζοντας ότι κάποια στιγμή χρειάστηκε ακόμα και... σφουγγαρίσει το παρκέ για να βγάλει το "μεροκάματο"!

Ο Έντι Τζόνσον αγωνίστηκε μόλις μία σεζόν στον Ολυμπιακό (1994/95) αλλά αγαπήθηκε όσο λίγοι ξένοι που έχουν φορέσει την "ερυθρόλευκη" φανέλα, τόσο λόγω του στυλ παιχνιδιού του, όσο και λόγω του χιούμορ του.

Ο παλαίμαχος Αμερικανός φόργουορντ έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι δεν ξεχνάει την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Και με το τελευταίο post του στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram φρόντισε να υπενθυμίσει πάλι ότι έχει τις καλύτερες αναμνήσεις από την χώρα μας, "ανεβάζοντας" μία φωτογραφία που τον δείχνει να σκουπίζει το παρκέ από ένα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, γράφοντας χαρακτηριστικά:

" Πληρώθηκα για να τα κάνω όλα στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένου και του σκουπίσματος του παρκέ κατά την διάρκεια των τάιμ-άουτ. Μία από τις καλύτερες χρονιές της ζωής μου ήταν αυτή που πέρασα στην Ελλάδα".

Δείτε το σχετικό post:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ