ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι Αγγελόπουλοι έχουν πεισμώσει!

Οι Αγγελόπουλοι έχουν πεισμώσει!
INTIME SPORTS

Μετά τον Στρόμπερι, ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τον Γιανγκ, εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης του Χουέρτας και παράλληλα ετοιμάζει μεταγραφικό "μπαμ". Πεισμωμένοι οι Πρόεδροι ώστε να ισχυροποιήσουν το ρόστερ.

Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο ήθελαν να κρατήσουν στην ομάδα τους Μπράιαντ Ντάνστον και Κώστα Σλούκα, κατέθεσαν τις καλύτερες προτάσεις που θα μπορούσαν να κάνουν ώστε να τους "δέσουν" στο μεγάλο λιμάνι, στεναχωρέθηκαν που οι δύο παίκτες δεν ανανέωσαν την συνεργασία τους προτιμώντας να συνεχίσουν την καριέρα τους σε άλλους συλλόγους, αλλά η ζωή συνεχίζεται, και όπως είπε πριν λίγους μήνες και ο Μίλαν Τόμιτς "ο Ολυμπιακός δεν τελειώνει ποτέ".

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, λοιπόν, έχουν πεισμώσει, τόσο από τις αποχωρήσεις των δύο παικτών, όσο και από τον χαμένο τελικό στο Final-Four της Μαδρίτης. Και δείχνουν αποφασισμένοι να ενισχύσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ρόστερ του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν.

Οι Πρόεδροι των Πειραιωτών θέλουν τον Ολυμπιακό να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη και ήδη έχουν κάνει κινήσεις με τις οποίες πιστοποιείται η μεγάλη τους επιθυμία να παρουσιάσουν μία περισσότερο ισχυρή ομάδα στη νέα χρονιά.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του 30χρονου Αμερικανού γκαρντ, Ντι Τζέι Στρόμπερι , ενώ κατάφεραν να αποκτήσουν και την καλύτερη περίπτωση σέντερ που κυκλοφορούσε ελεύθερη στην αγορά για "αντι-Ντάνστον", το κορυφαίο "5άρι" που ταίριαζε στα "θέλω" τους, τον αμυντικό εξολοθρευτή Πάτρικ Γιανγκ , ο οποίος φημίζεται για τα πλούσια αθλητικά του προσόντα (τρομερά δυνατός, πολύ γρήγορος για το ύψος του, εντυπωσιακό άλμα), με τους Αγγελόπουλους να κάνουν οικονομική υπέρβαση ώστε να τον φέρουν στο μεγάλο λιμάνι (900.000 δολάρια ετησίως για 1+1). Σας είχαμε αποκαλύψει την περίπτωση του Αμερικανού σέντερ στο Sport24.gr, λίγα λεπτά μετά το τέλος του "διαζυγίου" με τον Μπράιαντ Ντάνστον.

Η διοίκηση των Πρωταθλητών Ελλάδας έπεισε το "θηρίο" Πάτρικ Γιανγκ να προτιμήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη αντί στο ΝΒΑ, προσφέροντας του πάρα πολλά χρήματα, αλλά και την δυνατότητα στον παίκτη ώστε να πρωταγωνιστήσει στο υψηλότερο επίπεδο, αγωνιζόμενος σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός που κάνει πρωταθλητισμό σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στον Ολυμπιακό δεν σταματούν εδώ και θέλουν να κάνουν μία εξαιρετική κίνηση και στην περιφέρεια. Για την θέση του "αντι-Σλούκα", στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο κοιτάζουν αρκετές περιπτώσεις παικτών και μάλιστα από το πάνω ράφι! Σπουδαίους γκαρντ, όχι μόνο Αμερικανούς, αλλά και Ευρωπαίους, με εμπειρία στο κορυφαίο επίπεδο της Euroleague. Όχι μόνο ελεύθερους παίκτες, όπως ο Μαρσελίνιο Χουέρτας , όπως σας αποκαλύψαμε στο Sport24.gr, αλλά και μπασκετμπολίστες με "μεγάλο όνομα" που έχουν συμβόλαιο (και μπορεί να μην... αντέχουν το κρύο), δείχνοντας την διάθεση να διεκδικήσουν την ελευθερία τους...

Όσον αφορά την θέση "4", τα δεδομένα από στιγμή σε στιγμή μπορούν να αλλάξουν, αλλά αυτή την περίοδο οι Πειραιώτες δείχνουν πρόθυμοι να συνεχίσουν τη νέα σεζόν έχοντας μόνο Έλληνες στη θέση του πάουερ-φόργουορντ. Δηλαδή, με τους Γιώργο Πρίντεζη, Δημήτρη Αγραβάνη και Μιχάλη Τσαϊρέλη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ