ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ο Παπαλουκάς είχε συμφωνήσει σε μείωση"

"Ο Παπαλουκάς είχε συμφωνήσει σε μείωση"
INTIME SPORTS

Στον Ολυμπιακό δεν αρνούνται ότι ο Θοδωρής Παπαλουκάς έχει κάνει προσφυγή από το καλοκαίρι, αλλά υποστηρίζουν πως όλα ξεκίνησαν όταν ο διεθνής μπασκετμπολίστας υπαναχώρησε της προφορικής συμφωνίας για τη μείωση των αποδοχών του.

Η προσφυγή του Παπαλουκά σε βάρος του Ολυμπιακού έχει γίνει από το καλοκαίρι. Ο βετεράνος άσος διεκδικεί 1.7 εκατ. ευρώ, από το διαιτητικό δικαστήριο της FIBA, αλλά στον Πειραιά υποστηρίζουν ότι ο ίδιος είχε δεχθεί μείωση των αποδοχών του, αλλά μετά άλλαξε γνώμη!

Σύμφωνα με "ερυθρόλευκους" κύκλους, τον Ιούνιο του 2010 ο Παπαλουκάς είχε συμφωνήσει για μείωση της συνολικής του αμοιβής κατά 20%. Ήταν το ξεκίνημα της προσπάθειας του συλλόγου να για να "μαζέψει" το μπάτζετ.

Και μάλιστα, η συγκεκριμένη επιχείρηση ξεκίνησε από τον "Τεό" καθώς ήταν αρχηγός της ομάδας και είχε το υψηλότερο συμβόλαιο απ΄όλους τους παίκτες.

Όπως πάντα λέγεται στον Ολυμπιακό, οι άνθρωποι της διοίκησης βασίστηκαν στην προφορική συμφωνία που είχαν μαζί του, καθώς υπήρχε κάτι παρόμοιο και στο παρελθόν. Σε άλλες δηλαδή συμφωνίες μαζί του.

Η στάση του παίκτη άλλαξε όταν συνειδητοποίησε ότι δεν επρόκειτο να μείνει στον Ολυμπιακό και τότε υπαναχωρώντας σε όσα είχε συμφωνήσει, ξεκίνησε τις δικαστικές ενέργειες εναντίον των Πειραιωτών.

"Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του" ήταν η επωδός των ολυμπιακών, τονίζοντας ότι ο Παπαλουκάς "διαμαρτυρήθηκε για την μειωμένη αμοιβή, μόνο όταν κατάλαβε πως δεν θα μείνει στην ομάδα". Η προσφυγή, πάντως, έχει κατατεθεί εδώ και έξι μήνες...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ