ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακοινώθηκε στην Μπαρτσελόνα ο Παπανικολάου

Ανακοινώθηκε στην Μπαρτσελόνα ο Παπανικολάου

Όπως πρώτο σας ενημέρωσε με αποκλειστικά θέματα το Sport24.gr, ο Κώστας Παπανικολάου θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός και οι Καταλανοί. "Πέρασα 4 ανεπανάληπτα χρόνια", δήλωσε μεταξύ άλλων ο "Παπ", που ευχαρίστησε τους πάντες.

Είναι πλέον οριστικό και επίσημο. Ο Κώστας Παπανικολάου θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία, με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός και οι Καταλανοί.

Ο διεθνής φόργουορντ θα γίνει κάτοικος Βαρκελώνης, για τα επόμενα τρία χρόνια, αφού οι "μπλαουγκράνα" τίναξαν την μπάνκα στον αέρα για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους και τελικά τα κατάφεραν.

Το Sport24.gr σας είχε ενημερώσει πρώτο, για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων ανάμεσα σε Ολυμπιακό-Μπαρτσελόνα και Παπανικολάου. Ας βάλουμε όμως τα πράγματα σε μια ροή...

Αρχικά "έσκασε" σαν βόμβα η δελεαστική πρόταση της Μπάρτσα , ενώ στη συνέχεια ο διεθνής φόργουορντ ζήτησε διορία για να απαντήσει , την οποία και πήρε.

Τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ θέματα του Sport24.gr συνεχίστηκαν, με την είδηση της πρότασης-παραμονής του Κώστα Παπανικολάου στον Ολυμπιακό , μια πρόταση που κρίθηκε υπερβολική από τους ανθρώπους της Πειραϊκής ομάδας.

Έπειτα, ο "Παπ" έστειλε μέσω του ατζέντη του αντιπρόταση στους "ερυθρολεύκους ", όμως λίγο μετά τα μεσάνυχτα σας γράψαμε πρώτοι, πως ο διεθνής φόργουορντ θα συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα, με υψηλότερες απολαβές και από τον Ναβάρο !

Ο προπονητής των Καταλανών επικοινώνησε με τον Κώστα Παπανικολάου και το μόνο που απέμενε ήταν η ανακοίνωση της συμφωνίας, ανάμεσα στις δύο πλευρές. Μια ανακοίνωση που ήρθε τελικά στις 13:00 το μεσημέρι του Σαββάτου.

"Πέρασα 4 ανεπανάληπτα χρόνια"

Λίγο μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του, ο Κώστας Παπανικολάου θέλησε να αποχαιρετήσει και να ευχαριστήσει τους πάντες που τον στήριξαν στον Ολυμπιακό. Αναλυτικά:

"Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα στη ζωή μου, γιατί κλείνει για μένα το σπουδαιότερο κεφάλαιο στην μέχρι τώρα μπασκετική μου διαδρομή. Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που με πίστεψε, μου έδωσε χρόνο συμμετοχής στην Α1 και με βοήθησε να εξελιχθώ αγωνιστικά, να ανδρωθώ μπασκετικά και να πετύχουμε όλοι μαζί όσα σπουδαία καταφέραμε τα τελευταία χρόνια.

Οι πρόεδροι της ομάδας κ.κ. Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλοι είναι οι άνθρωποι που με πίστεψαν πολύ και με προσωπικές τους ενέργειες με έφεραν στην ομάδα. Τους ευχαριστώ ιδιαίτερα για την τιμή που μου έκαναν και την εμπιστοσύνη και στήριξη που μου παρείχαν.

4 χρόνια υπέροχα, 4 χρόνια γεμάτα μόνο ευχάριστες στιγμές, γιατί αυτές μένουν και θα μείνουν για πάντα μέσα στην καρδιά μου΄ όπως και οι φίλαθλοι της ομάδας, που με αγάπησαν και με αγκάλιασαν, όπως άλλωστε έκανα κι εγώ με αυτούς.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει και στους προπονητές μου κ.κ. Γιαννάκη, Ίβκοβιτς και Μπαρτζώκα και στα προπονητικά teams, staff και ιατρικά teams της ομάδας. Και φυσικά σε όλους τους συμπαίκτες μου όλα αυτά τα 4 ανεπανάληπτα χρόνια.

Καλή τύχη στην ομάδα και εύχομαι ό,τι καλύτερο.

Κώστας Παπανικολάου".

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός: "Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με την ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ για την παραχώρηση του καλαθοσφαιριστή Κώστα Παπανικολάου.

Ευχαριστούμε τον Κώστα Παπανικολάου για την προσφορά του στον Ολυμπιακο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα: "Ο σύλλογος έχει έρθει σε συμφωνία με τον Έλληνα παίκτη για τα επόμενα 3+1 χρόνια με οψιόν.

Η Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός και ο Κώστας Παπανικολάου έχουν καταλήξει σε συμφωνία για να αποκτηθεί από τον σύλλογο, αφού πρώτα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

Ο παίκτης που γεννήθηκε στα Τρίκαλα πριν από 22 χρόνια, έχει έρθει σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα, για τριετές συμβόλαιο που έχει και οψιόν.

Ο Παπανικολάου, έχει ύψος 2.06μ., έχει κατακτήσει τις δύο τελευταίες χρονιές την Ευρωλίγκα (2012, 2013), ενώ έχει ένα πρωτάθλημα Ελλάδας και ένα Κύπελλο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ