ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ο Ζήσης υπέγραψε στον Ολυμπιακό"

"Ο Ζήσης υπέγραψε στον Ολυμπιακό"

Τούρκος δημοσιογράφος έγραψε στο twitter πως ο Ζήσης αποχώρησε από την Φενέρμπαχτσε, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό.

Ο Νίκος Ζήσης είναι στη λίστα με τους υποψήφιους γκαρντ για τον Ολυμπιακό, αλλά όπως σας έχουμε αναφέρει οι απόψεις για τον παίκτη διίστανται στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο.

Ο κόουτς Γιάννης Σφαιρόπουλος τον θέλει στην ομάδα, καθώς έχει καλή άποψη για τις δυνατότητες του 32χρονου Έλληνα γκαρντ, αλλά υπάρχουν και "φωνές" στον Ολυμπιακό που θεωρούν πως θα ήταν προτιμότερο να αποκτηθεί ένας Αμερικανός γκαρντ για την συγκεκριμένη θέση.

Σύμφωνα πάντως με tweet γνωστού Τούρκου δημοσιογράφου, ο Νίκος Ζήσης αποχώρησε από την Φενέρμπαχτσε και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, έχοντας ήδη υπογράψει συμβόλαιο (διετές κατά πάσα πιθανότητα) με τους Πρωταθλητές Ελλάδας. Η πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο.

Να αναφέρουμε επίσης, πως μέχρι πριν λίγες μέρες, ο Νίκος Ζήσης ήταν στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης μαζί με την οικογένεια του, κάνοντας διακοπές μαζί με την αντίστοιχη του Βασίλη Σπανούλη. Ως γνωστόν οι δύο Έλληνες διεθνείς γκαρντ είναι εδώ και πολλά χρόνια στενοί φίλοι, αλλά και κουμπάροι. Μένει να δούμε αν για πρώτη φορά στην καριέρα τους θα γίνουν και συμπαίκτες σε συλλογικό επίπεδο (πέρα από την Εθνική) και συγκεκριμένα στον Ολυμπιακό.

Το μήνυμα στο twitter από τον Τούρκο δημοσιογράφο:

"Ο Ζήσης υπέγραψε στον Ολυμπιακό"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ