ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Χάκετ στην τελική ευθεία για την επιστροφή του

Ο Χάκετ στην τελική ευθεία για την επιστροφή του

Ο Χάκετ ξεκίνησε το ατομικό του πρόγραμμα στο ΣΕΦ και μπαίνει στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση: Η φωτογραφία, αλλά και το μήνυμα του στο instagram.

Ο Ντάνιελ Χάκετ τραυματίστηκε τον περασμένο Δεκέμβρη, με τον Ιταλό γκαρντ να έχει υποστεί εκτεταμένη ρήξη οπισθίων μηριαίων, με αποτέλεσμα να παραμένει εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ο Ιταλός γκαρντ, αρχικά, έκανε επέμβαση και αποθεραπεία στην χώρα του και τις τελευταίες εβδομάδες επέστρεψε στον Πειραιά, ξεκινώντας προπονήσεις με το σταφ της ομάδας σε ατομικό επίπεδο. Ο Ντάνιελ Χάκετ είναι υγιής, νιώθει καλά και στόχος του είναι να καταφέρει να προλάβει τα τελευταία ματς της σεζόν.

Στο προσωπικό του προφίλ στο instagram, ανέβασε φωτογραφία που κάνει διάδρομο στο γυμναστήριο στο ΣΕΦ, γράφοντας το εξής μήνυμα: "έχω διανύσει τον μισό δρόμο, τώρα ήρθε η ώρα να τρέξω για το υπόλοιπο της σεζόν".

I walked halfway through this long road...now it's time to sprint through the second half #olympiacosbc #nikeathlete #justdoit #recovery #motivation

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daniel Lorenzo Hackett (@lorenzo23daniele) στις

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ