ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Χάκετ ενημερώθηκε πως αποχωρεί: "Αγαπώ τον Ολυμπιακό"

Ο Χάκετ ενημερώθηκε πως αποχωρεί: "Αγαπώ τον Ολυμπιακό"

Ο Ντάνιελ Χάκετ ενημερώθηκε από τους "ερυθρόλευκους" πως δεν θα του ανανεώσουν το συμβόλαιο και ο Ιταλός γκαρντ αποτελεί παρελθόν για τους Πειραιώτες: "Αγαπώ τον Ολυμπιακό και τον κόουτς Σφαιρόπουλο".

Στο Sport24.gr σας είχαμε ενημερώσει πως στον Ολυμπιακό πήραν απόφαση να μην ανανεώσουν την συνεργασία τους με τους Έρικ Γκριν, Ντάνιελ Χάκετ και Ματ Λορτζέσκι, με τους Πειραιώτες να κινούνται ήδη για τους αντικαταστάτες τους.

Ο 30χρονος Ιταλός γκαρντ, σε δηλώσεις του στο Sportando , τόνισε πως ενημερώθηκε από τον Ολυμπιακό πως δεν θα του ανανεωθεί το συμβόλαιο, με τους Πειραιώτες να παίρνουν απόφαση να μην τον κρατήσουν στο μεγάλο λιμάνι (ύστερα από την διετή συνεργασία τους) καθώς ήταν συγκρατημένοι με τον τραυματισμό που αντιμετώπισε. Πλέον, κοιτάζουν τον αντικαταστάτη του, έ χοντας ξεχωρίσει την περίπτωση του Άαρον Τζάκσον, παρακολουθώντας παράλληλα τις εξελίξεις στην υπόθεση του Κώστα Σλούκα.

Ο Ντάνιελ Χάκετ, ο οποίος ήθελε να παραμένει στην ομάδα του Πειραιά, σχολίασε τα εξής για το τέλος της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό: "Ενημερώθηκα από τον Ολυμπιακό πως δεν θα μου ανανεώσουν το συμβόλαιο. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του Ολυμπιακού για την στήριξη τους. Αγαπώ την Αθήνα, αγαπώ τον Ολυμπιακό, αγαπώ τον σύλλογο και τον κόουτς Σφαιρόπουλο".

Ακολούθως, ο 30χρονος γκαρντ, έγραψε και ένα σχετικό post στο instagram, σχολιάζοντας "Ολυμπιακός για πάντα".

I gave my all...thank you Olympiacos forever

A post shared by Daniel Lorenzo Hackett (@lorenzo23daniele) on

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ