ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Χάκετ δεν έπαιξε με Καρσίγιακα λόγω ίωσης

Ο Ντάνιελ Χάκετ δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Καρσίγιακα, καθώς ταλαιπωρείται με ίωση και είδε το ματς από τον πάγκο της ομάδας. Δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και θα επιστρέψει στα φιλικά που θα γίνουν στην Κρήτη.

Ο Ντάνιελ Χάκετ δεν αγωνίστηκε στο τέταρτο φιλικό προετοιμασίας του Ολυμπιακού στο (κεκλεισμένων των θυρών) ΣΕΦ και παρακολούθησε την αναμέτρηση κόντρα στην Καρσίγιακα (86-67) με πολιτικά από τον πάγκο (μαζί με τον Βασίλη Μουράτο), καθώς ο Ιταλός γκαρντ ταλαιπωρείται με ίωση.

Δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, αλλά οι "ερυθρόλευκοι" έκριναν πως θα ήταν προτιμότερο να μείνει εκτός και να προφυλαχθεί ενόψει της συνέχειας. Ο Ντάνιελ Χάκετ θα μπει σύντομα και πάλι στις προπονήσεις της ομάδας και είναι δεδομένη η συμμετοχή του στο τουρνουά "Crete Heraklion - 1st International Basketball", το οποίο θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο Κρήτης.

Το πρώτο παιχνίδι του τουρνουά θα διεξαχθεί την ερχόμενη Παρασκευή (23/9), με τους πρωταθλητές Ελλάδας να αντιμετωπίζουν τον Ερυθρό Αστέρα. Στην διοργάνωση λαμβάνουν μέρος τόσο η Αναντολού Εφές, όσο και η Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Related content

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ