ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Τζέιμς troll-αρε τον Τιγί για Ολυμπιακό

BASKET LEAGUE / ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κιμ Τιγί δήλωσε ανυπόμονος για να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, με τον Μάικ Τζέιμς να του απαντάει αναλόγως.

Ο Κιμ Τιγί αποτελεί την τρίτη μεταγραφή του Ολυμπιακού το φετινό καλοκαίρι , με τον 28χρονο φόργουορντ να κάνει τις πρώτες του (ανεπίσημες) δηλώσεις στο Twitter. Αφού πρώτα τόνισε πως " η Βιτόρια ήταν το σπίτι μου για τρία χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο, την πόλη και όλους τους φιλάθλους για την υποστήριξη και την αγάπη που έλαβα. Είμαι σίγουρος ότι θα μου λείψετε. Σας ευχαριστώ πολύ", εν συνεχεία τόνισε πως ανυπομονεί να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Μάικ Τζέιμς, με τον οποίο -μην ξεχνάμε ότι- συνυπήρξε πρόπερσι (2015-'16) στην Μπασκόνια. " Συγχαρητήρια. Περίπου..." τού έγραψε ο 27χρονος γκαρντ που φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού Superfoods την αγωνιστική περίοδο που πέρασε, troll-άροντας το νέο μεταγραφικό απόκτημα του "αιωνίου αντιπάλου".

Ο Τζέιμς troll-αρε τον Τιγί για Ολυμπιακό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ