ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

O Σπανούλης αναδείχθηκε πιο δημοφιλής παίκτης της Stoiximan.gr Basket League

BASKET LEAGUE / 2ïò ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÁÑÇÓ - ÏÓÖÐ (MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / 2ïò ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÁÑÇÓ - ÏÓÖÐ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε ότι ο Βασίλης Σπανούλης αναδείχθηκε έπειτα από την ψηφοφορία του κοινού ο πιο δημοφιλής παίκτης της φετινής σεζόν στην Stoiximan.gr Basket League.

Ο κόσμος μίλησε. Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο πιο δημοφιλής παίκτης στην Stoiximan.gr Basket League.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ΕΣΑΚΕ στο σάιτ του, αναφέροντας ότι ο αρχηγός του Ολυμπιακού συγκέντρωσε το 42.64% των προτιμήσεων του κοινού στην σχετική ψηφοφορία. Στην δεύτερη θέση με ποσοστό 11.22% βρέθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης του Ολυμπιακού, με τους Μάικ Τζέιμς (6%), Νικ Καλάθη (5%) και Νίκο Παππά (5%) του Παναθηναϊκού να κλείνουν την πρώτη πεντάδα.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά τα τελευταία τρία χρόνια που το σχετικό βραβείο καταλήγει στα χέρια του Βασιλη Σπανούλη, ο οποίος είχε αναδειχθεί πιο δημοφιλής παίκτης της λίγκας και την σεζόν 2015/16, με τον Δημήτρη Διαμαντίδη να κατακτά στο σχετικό βραβείο την περσινή σεζόν.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις μόλις ενημερώθηκε για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας: " Είμαστε επαγγελματίες αθλητές και αυτό για το οποίο παλεύουμε κάθε χρόνο είναι οι τίτλοι. Δυστυχώς, για εμάς η χρονιά φέτος δεν εξελίχθηκε όπως θέλαμε και σχεδιάζαμε αφού δεν κατακτήσαμε κάποιον τίτλο. Το βραβείο αυτό θα συνδυαζόταν ιδανικά για εμένα εάν είχαμε πάρει και έναν τίτλο. Έτσι, όμως, είναι η ζωή και ο αθλητισμός. Πλέον, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και του χρόνου να εμφανιστούμε πιο δυνατοί

Όσο για το βραβείο αυτό, θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον κόσμο που με ψήφισε και με ανέδειξε ως τον δημοφιλέστερο αθλητή. Η αναγνώριση και η αγάπη του κόσμου είναι πάρα πολύ σημαντική και μου δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσω. Επίσης, αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για εμένα. Γνωρίζω καλά πως εμείς οι αθλητές αποτελούμε πρότυπα για τα μικρά παιδιά και εύχομαι και ελπίζω να συνεχίσω να δίνω χαρές και σωστά παραδείγματα σε όλο τον κόσμο. Και πάλι ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ