ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

O Σφαιρόπουλος θα πάρει τον Αρσενόπουλο στην προετοιμασία

Ο Νίκος Αρσενόπουλος δεν προορίζεται μόνο για το Εφηβικό τμήμα του Ολυμπιακού, αλλά και για την πρώτη ομάδα, καθώς ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα τον πάρει μαζί του στην καλοκαιρινή προετοιμασία των Πρωταθλητών Ελλάδας.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του 16χρονου και ταλαντούχου γκαρντ, Νίκου Αρσενόπουλου , ποντάροντας και επενδύοντας στις δυνατότητες του παίκτη, ο οποίος αναδείχθηκε MVP στο πρωτάθλημα Παίδων, κατακτώντας και το πρωτάθλημα με το Κολέγιο Αθηνών (BAC).

Ο Νίκος Αρσενόπουλος, όμως, δεν προορίζεται μόνο για το Εφηβικό τμήμα της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, αλλά και για την πρώτη ομάδα.

Ο προπονητής των Πρωταθλητών Ελλάδας, Γιάννης Σφαιρόπουλος, θα πάρει μαζί του στην καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας τον 16χρονο γκαρντ και θα δουλέψει μαζί του, θέλοντας να δει και από κοντά τις δυνατότητες του Νίκου Αρσενόπουλου, παίζοντας μπάσκετ με τους παίκτες της πρώτης ομάδας.

Ο Νίκος Αρσενόπουλος θα είναι κανονικά μέλος της πρώτης ομάδας σε ολόκληρη την σεζόν και θα πάρει τις ευκαιρίες του όταν θα χρειαστεί. Άλλωστε, το πρόγραμμα του Ολυμπιακού στην νέα σεζόν θα είναι ιδιαίτερα βεβαρημένο, καθώς τα παιχνίδια θα αυξηθούν λόγω Euroleague και το ροτέισον επιβάλλεται ώστε οι παίκτες να διατηρηθούν φρέσκοι κατά την διάρκεια της χρονιάς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ