ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο σέντερ και ο Κόροιβος

Ο σέντερ και ο Κόροιβος
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα της Δευτέρας (22/2, 17:00) κόντρα στον Κόροιβο. Δεν θα παίξει ο Λοτζέσκι, ο οποίος θα προσπαθήσει να προλάβει το ματς με την Μπαρτσελόνα. Διάψευση για τον Χάγκινς του Άρη.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Αμαλιάδα και εκεί ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης της Δευτέρας (22/2), με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει (17:00, NS2) τον Κόροιβο, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Οι Πειραιώτες ταξίδεψαν από το Σάββατο στην πόλη της Ηλείας, για να γλυτώσουν τυχόν ταλαιπωρία από τα μπλόκα που έχουν στήσει οι αγρότες.

Οι "ερυθρόλευκοι" ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον Κόροιβο, στην οποία και θα αγωνιστούν χωρίς τον Ματ Λοτζέσκι. Ο Αμερικανός σουτέρ βρίσκεται σε στάδιο ανάρρωσης, καθώς αντιμετώπισε μία ιογενή λοίμωξη. Αισθάνεται καλύτερα και θα κάνει προσπάθεια ώστε να προλάβει το ματς της Παρασκευής (26/2) κόντρα στην Μπαρτσελόνα στην Βαρκελώνη.

Στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει εξέλιξη στο θέμα του σέντερ. Οι Πειραιώτες εξετάζουν διάφορές περιπτώσεις παικτών, ρωτούν ομάδες και αθλητές, έχουν επικοινωνία με ατζέντηδες, αλλά οι απαντήσεις που παίρνουν είναι αρνητικές. Και αυτό τόσο διότι υπάρχουν διαφορές στο οικονομικό κομμάτι, όσο και επειδή αυτή την περίοδο δεν είναι εύκολο οι παίκτες να αφήσουν τις ομάδες τους.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, σε πρόσφατες δηλώσεις του, εξήγησε το σκεπτικό του για το ενδεχόμενο απόκτησης σέντερ, λέγοντας τα εξής: " Αν βρούμε παίκτη να μας βοηθήσει ουσιαστικά, που θα μας δώσει το κάτι παραπάνω από αυτό που δεν έχουμε, θα προχωρήσουμε στην απόκτηση σέντερ. Ψάχνουμε στην αγορά για "ψηλό", αλλά δεν... καιγόμαστε κιόλας. Δεν θέλουμε να πάρουμε παίκτη, έναν σέντερ, απλά για να πάρουμε έναν παίκτη. Θέλουμε να πάρουμε έναν αξιόλογο παίκτη που θα μας βοηθήσει, που θα μπορεί να κάνει την διαφορά. Οι σέντερ υψηλού επιπέδου έχουν συμβόλαια με τις ομάδες τους και δεν είναι εύκολο να αποχωρήσουν αυτήν την περίοδο, ούτε γίνεται να "σπάσουν" τα συμβόλαια τους. Αν βρούμε, όμως, έναν παίκτη που θα μπορέσει να μας βοηθήσει, θα μας δώσει έστω και κάτι παραπάνω από αυτό που έχουμε, τότε ναι θα προχωρήσουμε".

Διάψευση για Χάγκινς

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sport24.gr, πέρα από τις περιπτώσεις αθλητικών σέντερ που αγωνίζονται στο εξωτερικό, ο Ολυμπιακός έχει κοιτάξει και για "ψηλούς" που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Και η περίπτωση που έχουν ξεχωρίσει οι Πειραιώτες είναι αυτή του 26χρονου (19/10/1990) Αμερικανού σέντερ (2.06 ύψος) του Άρη, Τζαμέλ Χάγκινς, ο οποίος την περασμένη σεζόν (2014-2015) αγωνίστηκε στον Κολοσσό Ρόδου. Το θέμα, όμως, διαψεύστηκε από τους "ερυθρόλευκους". Υπενθυμίζεται πως οι Πρωταθλητές Ελλάδας έχουν περιθώριο να δηλώσουν παίκτη έως και την 24η Φεβρουαρίου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ