ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Σεφερλής, ο Νοβίτσκι και η... μουρμούρα του Πρίντεζη

Ο Σεφερλής, ο Νοβίτσκι και η... μουρμούρα του Πρίντεζη

Μετά τον Τρεμέλ Ντάρντεν, ήταν η σειρά του Γιώργου Πρίντεζη να απαντήσει σε 24 ερωτήσεις που αφορούσαν τον ίδιο και τα γούστα του. Δείτε τι σχέση έχει ο Μάρκος Σεφερλής με τον Ντιρκ Νοβίτσκι (video).

Ο Γιώργος Πρίντεζης κλήθηκε να απαντήσει σε 24 ερωτήσεις προσωπικού επιπέδου, για να μιλήσει για αυτά που του αρέσουν, αλλά και αυτά τα οποία απεχθάνεται. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκουν τα παντζάρια, όπως ανέφερε, πριν μιλήσει για την αγάπη του για τα ice tea, τα οποία δεν λείπουν ποτέ από το ψυγείο του.

Παράλληλα, κατονόμασε τον Μάρκο Σεφερλή ως τον αγαπημένο του ηθοποιό, την ώρα που δεν χάνει επεισόδιο από το "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα". Όσο για τα μουσικά γούστα; Το "Χαμός θα γίνει" του Χρήστου Μενιδιάτη είναι το τραγούδι που ακούει πιο συχνά από κάθε άλλο το τελευταίο διάστημα.

Ο "Πρι" αναφέρθηκε στον Ντιρκ Νοβίτσκι, που είναι ο παίκτης - πρότυπο, αλλά και ο πιο δύσκολος αντίπαλος που έχει αντιμετωπίσει -μαζί με τον Μπορίς Ντιό. Όσο για το χόμπι; Ο μοντελισμός απάντησε, αφού όμως πρώτα σκέφτηκε λίγο, πριν αναφέρει ως κορυφαία στιγμή της καριέρας του την κατάκτηση της Ευρωλίγκας στο Λονδίνο, το 2013.

Δείτε όλο το βίντεο με τις απαντήσεις του υπαρχηγού των "ερυθρολεύκων"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ