ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Πρίντεζης μιμείται τη Γαρμπή!

Ο Πρίντεζης μιμείται τη Γαρμπή!

Η νέα μόδα στα social media λέγεται Dubmash και ο Γιώργος Πρίντεζης προτίμησε αυτή τη φορά να μην τραγουδήσει ο ίδιος, αλλά να μιμηθεί την Καίτη Γαρμπή (VIDEO)!

Ας ξεκινήσουμε με κάτι βασικό, για όσους δεν γνωρίζουν. Το Dubmash είναι η εφαρμογή που σας επιτρέπει να επιλέξετε την ηχογράφηση ενός γνωστού μουσικού από μια λίστα και να μιμηθείτε τους ήχους.

Αυτή η νέα μόδα εξαπλώθηκε γρήγορα στα social media παγκοσμίως και επόμενο ήταν να τη χρησιμοποιήσουν και οι Έλληνες χρήστες, με τον Γιώργο Πρίντεζη να δίνει το δικό του... show, στο περιθώριο των γυρισμάτων της Hellas Direct στο ΣΕΦ. Ο διεθνής φόργουορντ προτίμησε να μιμηθεί την Καίτη Γαρμπή!

Η ανακοίνωση της Hellas Direct

"ΗHellas Direct,Official Partnerτου Αναπτυξιακού Προγράμματος και των Ακαδημιών του Ολυμπιακού, στηρίζει με κάθε τρόπο την νέα αυτή προσπάθεια. Έτσι, εκτός από 5 υποτροφίες που παρέχει στους μικρούς αθλητές του Ολυμπιακού, τώρα προσφέρει 20 ευρώ για την ενίσχυση του προγράμματος και την ανάδειξη των νέων ταλέντων του Θρύλου, για κάθε οπαδό που θα ασφαλιστεί πρώτη φορά μέσα από τοsiteτης.

Μπες στο www.hellasdirect.gr και συμπλήρωσε τον κωδικόOlympiacosBC. Διάλεξε το πρόγραμμα και τη διάρκεια που σε εξυπηρετεί, ασφάλισε το αυτοκίνητο σου και πάρε και εσύ μέρος στην προσπάθεια του Ολυμπιακού και της Hellas Direct,Official Partnerγια την ανάδειξη των αυριανών πρωταθλητών! Και μη ξεχνάς. Κάθε φορά που θα παίρνεις προσφορά με τον κωδικό θα μπαίνεις σε κλήρωση για πολλά δώρα του Ολυμπιακού.

OΕμπορικός Δ/ντης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Νίκος Λεπενιώτηςδήλωσε:«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την νέα αυτή πρωτοβουλία τηςHellas Direct,Official Partnerτου Αναπτυξιακού Προγράμματος μας, να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την προσπαθεια που κάνουμε στις Ακαδημίες μας. Ο στόχος μας είναι να φέρουμε όλοένα και περισσότερα παιδιά στον αθλητισμό και ειδικότερα στο μπάσκετ και να δημιουργήσουμε τόσο τους αυριανούς πρωταθλητές-παίκτες του Θρύλου όσο και σωστούς μαθητές και φιλάθλους της ομάδας μας. Ευελπιστούμε η προσπάθεια αυτή να βρει μεγάλη ανταπόκριση απο τον κόσμο και να συμβάλει έτσι ο καθένας ξεχωριστά στην σωστή εξέλιξη του αναπτυξιακού μας μας προγράμματος»".

Δείτε το αποτέλεσμα στο VIDEO

Για γυρίσματα πήγαμε, Καίτη τραγουδήσαμε! Ανεμοδαρμένα ύψη by Georgios Printezis feat. Νάνος. #olympiacosbc #hellasdirect

Δημοσιεύτηκε από Hellas Direct στις Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2015
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ