ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο πολύτιμος κύριος Ντάρντεν

Το 2014 ολοκληρώθηκε με μια σημαντική και σπουδαία νίκη για τον Ολυμπιακό, με τον Τρεμέλ Ντάρντεν να έχει ενεργό ρόλο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Διαβάστε το story.

Γιορτές με χαμόγελα θα κάνουν στον Ολυμπιακό. Ο λόγος; Η νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό, με 81-75, για την 11η αγωνιστική της ΣΚΡΑΤΣ Basket League. Μια επικράτηση που ήρθε με πολύ... κόπο και ιδρώτα για τους παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Ο Έλληνας τεχνικός, πέραν του Βασίλη Σπανούλη που βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα επιθετικά (20 πόντοι), είδε κι άλλους παίκτες να ξεχωρίζουν. Ένας εξ αυτών, ο Τρεμέλ Ντάρντεν.

Ο Αμερικανός πέτυχε 13 πόντους, επίδοση η οποία είναι η καλύτερη προσωπική τη φετινή σεζόν σε πρωτάθλημα και Euroleague, δίχως, μάλιστα, να κάνει καατάχρηση στα σουτ, έχοντας 4/6 δίποντα, 1/2 τρίποντα. Αυτό που δεν φάνηκε από τη στατιστική, ωστόσο, ήταν οι καλές άμυνες που έπαιξε πάνω στον Δημήτρη Διαμαντίδη, όποτε χρειάστηκε, βγάζοντας εκτός ρυθμού τον αρχηγό των "πράσινων".

Είναι φανερό πως έχει αφήσει, για τα καλά, στην άκρη το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε στην αρχή της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και λογίζεται ως ένα από τα βασικά μέλη του rotation. Το βασικότερο όλων, όμως, είναι πως η επιστροφή του Ματ Λοτζέσκι δεν άλλαξε τις ισορροπίες.

Βλέπετε, από το ξεκίνημα της σεζόν οι Πειραιώτες είχαν μάθει να αγωνίζονται με έναν παίκτη στη θέση "3". Στην αρχή ήταν ο Λοτζέσκι και από τις αρχές Νοέμβρη ήταν ο Ντάρντεν.

Το... θέμα του Σφαιρόπουλο

Αυτό που έχει σημασία από εδώ και στο εξής είναι πως θα διατηρήσει... χαρούμενους τους δύο παίκτες ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Αμφότεροι είναι πολύ σημαντικοί στο ρόστερ της ομάδας και ο Έλληνας τεχνικός ποντάρει πολλά στην καλή ημέρα τους. Το παιχνίδι που έρχεται, απέναντι στη Μάλαγα (02/01/2015, 22:00) είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να φανεί πώς θα τους διαχειριστεί, έχοντάς τους υγιείς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ