ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Περπέρογλου στον Ολυμπιακό!

Ο Περπέρογλου στον Ολυμπιακό!
INTIME SPORTS

Τέλος στο μακροβιότερο σίριαλ του καλοκαιριού στο μεταγραφικό παζάρι, με τον Στράτο Περπέρογλου να παίρνει το δρόμο για τον Ολυμπιακό με την επίσημη ανακοίνωση!

Ο Στράτος Περπέρογλου έκλεισε στον Ολυμπιακό για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως επίσημα ανακοίνωσε η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ.

Ανήμερα των 28ων γενεθλίων του, ο Στράτος Περπέρογλου ανακοινώθηκε επίσημα από την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει από μέρες και απέμεναν μόνο οι λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Οι τελευταίες διευθετήθηκαν κι έτσι ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Έλληνα φόργουορντ που την τελευταία πενταετία αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ολυμπιακού: "Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Στράτο Περπέρογλου. Ο διεθνής φόργουορντ θα φορά την ερυθρόλευκη φανέλα για τα επόμενα δυο χρόνια".

Ένα ένα τα... μέτωπα του ρόστερ του Ολυμπιακού κλείνουν, καθώς πλέον με την απόκτηση του Περπέρογλου κλείνει κι εκείνο του βασικού σμολ φόργουορντ.

Πλέον, απομένουν δύο μεταγραφές για να συμπληρώσει το ρόστερ με το οποίο θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός τη νέα σεζόν και θα απαρτίζεται από 15 παίκτες.

Ο ένας θα αγωνίζεται στη θέση του σέντερ και οι "ερυθρόλευκοι" πλην του Καββαδά, εξετάζουν και την περίπτωση του Γάιου Σκορδίλη, ως 4ος πίσω από τους Ντόρσεϊ, Χάινς και Μαυροειδή. Όσον αφορά τον δεύτερο παίκτη που θα αποκτηθεί, θα είναι περιφερειακός και θα αγωνίζεται στη θέση "2".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ