ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Παπανικολάου θέλει να ακολουθήσει το παράδειγμα του Πρίντεζη

Ο Κώστας Παπανικολάου έχει ήδη ξεκινήσει την δουλειά σε ατομικό επίπεδο, έχοντας σκοπό στη νέα σεζόν να παρουσιαστεί καλύτερος από ποτέ, ακολουθώντας το παράδειγμα του Γιώργου Πρίντεζη.

Όταν ο Ολυμπιακός απέκτησε ξανά τον Κώστα Παπανικολάου τον περασμένο Γενάρη, με την διοίκηση των "ερυθρολεύκων" να κάνει την δική της υπέρβαση μεσούσης της σεζόν, είχαμε τονίσει πως ήταν μία κίνηση για το τώρα, το πριν, για το μετά και ενδεχομένως για το πάντα , αν και εφόσον ο Έλληνας φόργουορντ θελήσει να περάσει ολόκληρη την καριέρα του στο μεγάλο λιμάνι.

Ήταν μία μεταγραφή κυρίως για το μέλλον και υπάρχει η άποψη πως ο Κώστας Παπανικολάου θα δείξει και πάλι τις πραγματικές του δυνατότητες στην ερχόμενη σεζόν. Το γεγονός πως επέστρεψε στους "ερυθρόλευκους" από το ΝΒΑ μεσούσης της σεζόν, σε ένα ρόστερ που ήδη υπήρχαν παίκτες στο "3" (Λοτζέσκι, Παπαπέτρου, Στρόμπερι), με τον Έλληνα φόργουορντ να μην βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση (αγωνιστικά και σωματικά), όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα ο παίκτης να χρειαστεί χρόνο να προσαρμοστεί, να εμφανίζει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του και να προσπαθεί να βρει και πάλι τον ρόλο του στο ροτέισον.

Ο Παπανικολάου θέλει να ακολουθήσει το παράδειγμα του Πρίντεζη

Φέτος δεν θα αγωνιστεί με την Εθνική μας ομάδα, καθώς έχει έναν τραυματισμό στον αστράγαλο και έχει ήδη ξεκινήσει την αποθεραπεία του ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα του. Παράλληλα, όμως, έχει αρχίσει και το ατομικό του πρόγραμμα εκγύμνασης πηγαίνοντας στο ΣΕΦ για προπονήσεις. Ζητούμενο να βελτιώσει την φυσική και σωματική του κατάσταση (να χάσει ορισμένα κιλά) και να δουλέψει στο αγωνιστικό κομμάτι, έχοντας σκοπό να βελτιώσει το παιχνίδι του (σουτ, ντρίμπλα, τελειώματα κοντά στο καλάθι).

Ο Κώστας Παπανικολάου γνωρίζει πολύ καλά πως το φετινό καλοκαίρι είναι μία μεγάλη ευκαιρία για τον ίδιο να δουλέψει εντατικά σε προσωπικό επίπεδο ώστε να επιστρέψει στα υψηλά στάνταρ απόδοσης του. Ξέρει πως οι βάσεις για να τα καταφέρει μπαίνουν το καλοκαίρι και έχοντας πραγματοποιήσει μία γεμάτη προετοιμασία, τόσο σε ατομικό επίπεδο, όσο και ακολούθως με την ομάδα του Ολυμπιακού, είναι δεδομένο πως στην ερχόμενη σεζόν θα παρουσιάσει ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο, βγάζοντας μεγαλύτερη φρεσκάδα και ενέργεια, δείχνοντας και σημάδια εξέλιξης στο παιχνίδι του.

Ο Έλληνας φόργουορντ αποτελεί σημαντικό μέλος του βασικού κορμού των επιτυχιών της ομάδας του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια, αποτελεί μέρος της ιστορίας των "ερυθρολεύκων", οι Πειραιώτες πιστεύουν στο ταλέντο και στις δυνατότητες του (άλλωστε επένδυσαν και πάλι σε εκείνον, αν και στο "3" ήταν γεμάτοι) και για αυτόν τον λόγο το προπονητικό-τιμ θα τον προσέξει ιδιαίτερα το φετινό καλοκαίρι, βοηθώντας τον να φτάσει-επιστρέψει στο επιθυμητό επίπεδο.

Ο Παπανικολάου θέλει να ακολουθήσει το παράδειγμα του Πρίντεζη

Ο Κώστας Παπανικολάου, συμπτωματικά, θα ζήσει φέτος το καλοκαίρι που έζησε ο Γιώργος Πρίντεζης το 2011. Στα 26 τώρα ο "Παπ", 26 ετών ήταν και τότε ο "Πριντ", ο οποίος έχοντας μείνει εκτός Εθνικής εκείνο το καλοκαίρι, δούλεψε σκληρά και με επιμονή σε ατομικό επίπεδο, με αποτέλεσμα οι κόποι του να ανταμειφθούν άμεσα, κάνοντας το restart της ζωής του . Από την σεζόν 2011-2012 και μετά, πρόκειται για "άλλον" παίκτη, έχοντας εξελίξει και βελτιώσει το παιχνίδι του σε τεράστιο βαθμό, με αποτέλεσμα πλέον να χαρακτηρίζεται ως το καλύτερο "4άρι" στην Ευρώπη. Ένα παράδειγμα προς μίμηση, το οποίο ο Κώστας Παπανικολάου θέλει να ακολουθήσει. Το έζησε από κοντά άλλωστε.

KILL BILL: ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟ ΝΙΚΗΤΗ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ