ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ο Παπανικολάου δεν επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα"

"Ο Παπανικολάου δεν επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα"

Η "Sport" επιβεβαιώνει ότι η Μπαρτσελόνα έκανε πίσω σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο να ματσάρει την προσφορά των "ερυθρόλευκων" κι έτσι "ο Έλληνας φόργουορντ έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στον αγαπημένο του Ολυμπιακό!".

Ο Κώστας Παπανικολάου είναι έτοιμος να επιστρέψει στον Ολυμπιακό έπειτα από 2μιση χρόνια και οι Καταλανοί επιβεβαιώνουν ότι η Μπαρτσελόνα δεν προτίθεται να ματσάρει την πρόταση των "ερυθρόλευκων".

Σήμερα (19/1), λοιπόν, η ηλεκτρονική έκδοση της "Sport" αναφέρει ότι ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα επιστρέψει στην Μπάρτσα, εξηγώντας ότι οι Καταλανοί δεν θα ισοφαρίσουν την προσφορά του Ολυμπιακού , μολονότι εξέτασαν το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Το δημοσίευμα της Sport

"Το μυστήριο λύθηκε. Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα. Οι μπλαουγκράνα διατηρούν τα δικαιώματα του 25χρονου Έλληνα φόργουορντ στην Ευρώπη και έχουν τη δυνατότητα να τον φέρουν πίσω στη Βαρκελώνη μετά τη θητεία του στους Nuggets. Παρ' όλα αυτά, η Μπάρτσα αποφάσισε να μην κάνει χρήση της σχετική οψιόν (σ.σ. ματσάροντας την πρόταση του Ολυμπιακού) κι έτσι ο Παπανικολάου θα υπογράψει συμβόλαιο με την ελληνική ομάδα ως τον Ιούνιο του 2019.

Η Μπαρτσελόνα εξέτασε το ενδεχόμενο να υπογράψει τον Παπανικολάου για να ενισχυθεί στη θέση «3» με έναν έμπειρο παίκτη ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα της στο παρελθόν. Επιπροσθέτως, το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είναι αντίπαλός της στον ίδιο όμιλο του Top-16 ήταν ο βασικός υποψήφιος για να αποκτήσει τον Παπανικολάου την έκανε να σκεφτεί σοβαρά την προοπτική νέας συνεργασίας με τον Παπ. Εξάλλου, το κόστος της υπογραφής του δεν ήταν τόσο υψηλό όσο το 2013, όταν τον απέκτησε από τον Ολυμπιακό.

Πλέον ο Έλληνας φόργουορντ έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στον αγαπημένο του Ολυμπιακό με τον οποίο κατέκτησε δυο τίτλους στην Euroleague, το 2012 και το 2013".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ