ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ουίλτζερ είναι "άρρωστος" με τα αθλητικά παπούτσια

ΓΛΣ ΦΑΡΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / BASKET LEAGUE(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
ΓΛΣ ΦΑΡΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / BASKET LEAGUE(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κάιλ Ουίλτζερ αποκάλυψε την αγάπη του για τα sneakers, ενημερώνοντας πως χάρη σε αυτά... γνώρισε τη μέλλουσα σύζυγό του.

Το Hoopshype άφησε για λίγο στην άκρη τα κατορθώματα των παικτών εντός παρκέ, κι ασχολήθηκε με τα παπούτσια τους. Ο Alex Kennedy ζήτησε από οκτώ (8) εν ενεργεία ή πρώην παίκτες να μιλήσουν για την αγάπη και το πάθος τους για τα sneakers. Μεταξύ αυτών ήταν κι ο Κάιλ Ουίλτζερ.

Ο πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού αποκάλυψε άγνωστες ιστορίες για την αγάπη του για τα sneakers, με πρώτη και καλύτερη το γεγονός πως χάρη σε αυτά γνώρισε την κοπέλα του -και μέλλουσα σύζυγό του. Πέραν τούτου, ενημέρωσε πως η συλλογή του είναι πολύ μεγάλη, ενώ αρνήθηκε να πληρώσει περίπου 1.000 δολάρια για το αγαπημένο του ζευγάρι.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο Hoopshype:

Πότε άρχισες να ερωτεύεσαι τα sneakers και πότε ξεκίνησες να κάνεις συλλογή; "Είμαι από το Πόρλαντ, επομένως κυριολεκτικά μεγάλωσα πέντε λεπτά μακριά από τα γραφεία της Nike, οπότε πάντοτε είχα μεγάλη αγάπη για τα sneakers. Το γυμνάσιο στο οποίο φοιτούσα, χρηματοδοτούνταν επίσης από τη Nike, επομένως η ζωή μου είχε από νωρίς μεγάλη επαφή με τη συγκεκριμένη εταιρεία. Φορούσα τα Jordan's από νωρίς. Για την ακρίβεια, γνώρισα την κοπέλα μου στην πανεπιστημιούπολη της Nike. Είναι αστείο ότι τα παπούτσια μας έφεραν κοντά. Είναι κι αυτή από το Πόρτλαντ. Δούλευε στην Jordan Brand για μια πενταετία, έως ότου μετακομίσαμε στην Ελλάδα. Άρχισα να κάνω συλλογή από sneakers όταν ακόμη πήγαινα γυμνάσιο. Ξεκίνησα με τη λογική να δείχνουν σε καλή κατάσταση για να κρατήσουν την αξία τους. Είναι λογικό, όταν πηγαίνεις σχολείο να μην έχεις πολλά λεφτά για τέτοια πράγματα, αλλά εγώ έκανα οικονομίες γι αυτόν τον λόγο. Όταν τελείωσα το κολέγιο, τότε ήταν που η συλλογή μου μεγάλωσε. Δεν είχα κάτι να με απασχολεί για το NCAA, οπότε η συλλογή μου μεγάλωσε αρκετά".

Πόσα ζευγάρια έχεις στην κατοχή σου αυτή τη στιγμή; "Θα έλεγα κάπου ανάμεσα σε 80 και 100 ζευγάρια".

Ποιο είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχεις ξοδέψει για παπούτσια; "Μόνο 300 δολάρια. Δεν ξοδεύω τόσα πολλά για να είμαι ειλικρινής. Κάποιος μπορεί να πει "ω θεέ μου, έχεις παπούτσια αξίας 12.000 δολαρίων". Ποτέ όμως δεν ξοδεύω κοντά σε αυτό το ποσό. Θα τα πάρω σε τιμή λιανικής ή θα χρησιμοποιήσω μία επαφή μου για να τα βρω. Όταν ήμουν rookie στο ΝΒΑ, υπέγραψα συμβόλαιο με τη Nike. Είμαι ακόμη αθλητής της, επομένως συνηθίζω να κάνω την παραγγελία μου μέσω διαδικτύου. Ας πούμε ότι βγαίνει ένα νέο μοντέλο το Σάββατο, δεν χρειάζεται να στηθώ στη σειρά για να το πάρω. Αυτό είναι υπέροχο".

Ποιο είναι το πιο σπάνιο ζευγάρι που έχεις; "Έχω τα "Jordan 4s Kaws" σε μαύρο, τα οποία ήταν πάρα πολύ δύσκολο να βρεις. Ένα ακόμη σπάνιο ζευγάρι είναι τα "OVO Jordans" σε μαύρο. Όπως επίσης τα "Jordan 5s Oregon". Είμαι από εκεί, οπότε έπρεπε να τα αποκτήσω".

Ζηλεύεις τη συλλογή κάποιου; "Πέρσι έπαιξα στους Houston Rockets, επομένως έχω ακόμη κάποιους φίλους στην ομάδα, που ανεβάζουν διαρκώς φωτογραφίες από το ντουλαπάκι του PJ Tucker. Η συλλογή του είναι πολύ εντυπωσιακή, προσπαθεί περισσότερο από κανέναν για αυτό. Σε κάθε παιχνίδι φοράει κι ένα διαφορετικό "τρελό" ζευγάρι. Είναι σίγουρα ο πρωταθλητής των sneakers. Δεν πιστεύω πως υπάρχει κάποιος που μπορεί να τον ανταγωνιστεί. Επίσης, οφείλω να σταθώ στον Montrezl Harrell. Ήμασταν μαζί στη διάρκεια της πρώτης χρονιάς μου, κι αυτός έχει σπουδαία συλλογή".

Έχεις περισσότερα ζευγάρια για εντός ή εκτός παρκέ; "Για εκτός γηπέδου. Πολλά από τα Jordans που έχω είναι μεγάλα και ογκώδη, οπότε δεν μπορώ να παίξω με αυτά. Μου αρέσει να παίζω με τα 10s και τα 11s, αλλά πέραν αυτού τα περισσότερα ζευγάρια που έχω είναι για εκτός γηπέδου".

Ποιο ζευγάρι που θέλεις πολύ, λείπει από τη συλλογή σου; "Για να είμαι ειλικρινής, υπάρχει ένα ζευγάρι που ψάχνω: τα OVO Jords 10s, που είναι λευκά. Τα είχα πριν, αλλά έπαιξα μπάσκετ με αυτά κάποιες φορές και τα κατέστρεψα. Είναι το αγαπημένο μου ζευγάρι, αλλά διαδικτυακά μπορείς να τα βρεις με 900 και 1.000 δολάρια. Δεν πρόκειται να ξοδέψω τόσα πολλά. Τα θέλω σίγουρα, αλλά είναι πανάκριβα".

Ποιο είναι το αγαπημένο σου ζευγάρι; "Για εκτός γηπέδου, θα έλεγα τα Jordan 1s, λατρεύω το πώς δείχνουν. Μπορείς να τα φορέσεις είτε με τζιν είτε με σορτσάκι. Είναι σίγουρα τα αγαπημένα μου".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ