ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι Ουίλιαμς-Γκος και Τουπάν προσεύχονται για την Ελλάδα

Gonzaga guard Nigel Williams-Goss shoots a free throw during the first half of an NCAA college basketball game against San Francisco in Spokane, Wash., Thursday, Feb. 16, 2017. (AP Photo/Young Kwak)
Gonzaga guard Nigel Williams-Goss shoots a free throw during the first half of an NCAA college basketball game against San Francisco in Spokane, Wash., Thursday, Feb. 16, 2017. (AP Photo/Young Kwak) AP PHOTO/YOUNG KWAK

Την αλληλεγγύη τους προς την Ελλάδα για τον πύρινο όλεθρο που βιώνει, εξέφρασαν μέσω των social media δύο παίκτες του Ολυμπιακού, ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος και ο Αξέλ Τουπάν.

Μπορεί ο Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος να βρίσκεται επί αμερικανικού εδάφους, όμως η σκέψη του γκαρντ των "ερυθρολεύκων" ταξιδεύει στην Ελλάδα, που βρέθηκε στο... έλεος της πύρινης λαίλαπας. "Προσεύχομαι για όλους στην Ελλάδα και για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές", ήταν το διαδικτυακό μήνυμα του 23χρονου άσου της ομάδας του μεγάλου λιμανιού.

Τη θλίψη του για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα τα τελευταία 24ωρα εξέφρασε επίσης και ένας συμπαίκτης του Αμερικανού γκαρντ στον Ολυμπιακό. Ο Αξέλ Τουπάν ευαισθητοποιήθηκε και αυτός διαβάζοντας για τις πυρκαγιές και τα δεκάδες θύματα, αναρτώντας στο Instagram μία φωτογραφία με το μήνυμα: " προσευχηθείτε για την Ελλάδα".

Δείτε τις αναρτήσεις των δύο παικτών του Ολυμπιακού:

Οι Ουίλιαμς-Γκος και Τουπάν προσεύχονται για την Ελλάδα


Photo Credits: Eurokinissi
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ